reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja tego nie lapie ... pisza w art ze obligatoryjnie jest 20 tyg i 2 fakultatywnie ... ale czy to dotyczy tylko jesli urodzi sie w 2010 czy tak jak bylo z przedluzeniem UM z 18 do 20 tyg /w roku biezacym/ ze obejmowalo to matki, ktore w tym roku przebywaly na UM ??

poczytajcie co z tego rozumiecie ...

Dodatkowy urlop macierzyński od 1 I 2010 - eGospodarka.pl - Prawo pracy

reklama
mea wydaje mi się, że ten dodatkowy urlop będzie się należał też tym kobietom, które urodziły w 2009 i w 2010 nadal przebywają na urlopie macierzyńskim.
Asia podeślij trochę tej karpatki:)
Natalka współczuję dolegliwości, to pewnie Lenka uciska tak na żołądek, prawda?

mea wydaje mi się, że ten dodatkowy urlop będzie się należał też tym kobietom, które urodziły w 2009 i w 2010 nadal przebywają na urlopie macierzyńskim.
jak tylko krem przestygnie wysle napewno ;-);-)

wciska się dupką:-)
jak na mnie i na mój brzuch jest duża zdaniem lekarza
on obstawiał góra 2 700 a Ona już 2915 waży

jak tylko krem przestygnie wysle napewno ;-);-)
ja mogę gołębia pożyczyć-mąż ma 120 szt:-D

reklama
ja na szczescie wszystko mam juz poprane i poprasowane - tego balam sie najbardziej !! ale jeszcze nie mam nic kupionego dla mnie do szpitala i musze sie sprezyc bo na za 2 tyg musze chociaz kapcie i koszulki miec !!!

wlasie laseczki ktore byly w szpitalu - czy teraz przed porodem to moge sobie wziac dresa ?? bo jakos nie za bardzo mam ochote paradowac caly dzien w pizamie !!!

Ja miałam dres i swetr :tak:

Do góry