reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki u lekarza

Katik - no plan dokladnie wykonany, bo takie bylo zalozenie, najpierw dwoch synkow, a potem coreczka
wiem, wiem, pamietalam o tym Waszym planie ;-) Komu jak komu, ale Tobie po tych 2 chlopakach zyczylam coruni!!!!

Ja bardzo chce córkę gdyż więcej pociech już nie planuje ale jeśli będzie chłopak to trzeba się będzie starać do skutku a wtedy poproszę o przepis na dziewczynkę
Aga, ale te starania to przeciez najwieksza przyjemnosc :-D:-D:-D

Kochana moja ja tez mam takie marzenie.Bo w domku mam juz dwóch urwisów no i oczywiscie mój M i jakos nie wyobrażam sobie być czwarty raz w ciązy.Śmiac mi się tylko chce bo jak byłam z Emilkiem w ciązy fakt ze było to 7 lat temu i sprzęt wtedy tez był innej jakości to miałam cztery razy robione usg i zawsze wychodziła dziewczynka.nawet na ostatnim usg miesiac przed porodem dwie lekarki były na 100% pewne ze to dziewczynka więc my ciagle do brzuszka mówilismy Emilka.Nie zapomne miny mojego M jak przy porodzie okazało sie ze to chłopak.Opowiadał potem znajomym ze dobrze ze był przy porodzie bo inaczej stwierdziłby ze podmienili mu dziecko:-D
to tez za corcie trzymam!!!!
A taka "pomylke" to znajoma tez zaliczyla. Tylko w druga strone. Caly czas bylo, ze chlopak. No i byl - chlopiecy pokoik, chlopiece ciuszki, wozek.... A potem wyskoczyla corunia :szok::szok::-D:-D:-D

reklama
Ja dziś byłam na wizycie i na USG .. lekarka zła he he bo dzieć sobie wsadził pępowine między nogi to wszystko nakrył kolanem i dupa .. Kombinowała chyba z 15 min z kazdego kierunku ale się nie dało nic zobaczyć . .. Mam negocjowac z dzieckiem żeby na połówkowym pokazało .:tak: A tak wszystko poza tym jest ok:tak:

Ja polowkowe usg bede miec 2.12 i mam nadzieje ze sie dowiem jakiej plci jest moj maluszek.Mnie sie wydaje ze to dziewczynka ale 100% pewnosci nie mam:-)

Maluszek zaczal sie ruszac w zeszlym tygodniu i czuje ze te ruchy zaczynaja przybierac na sile:-D

Co zz ja jestem na NIE, wytrzymala pierwszy porod bez znieczulenia to i dam rade po ra z drugi i mam nadzieje ze sprawdzi sie to ze drugi porod ponoc jest latwiejszy i krotszy:-)pozyjemy zobaczymy;-)

iza,w takim razie ja tez muszę zapisać się na usg na początek grudnia...:-):-):-) poprzednie usg też chyba miałyśmy tego samego dnia:-):-):-)

Ja dziś byłam na wizycie i na USG .. lekarka zła he he bo dzieć sobie wsadził pępowine między nogi to wszystko nakrył kolanem i dupa .. Kombinowała chyba z 15 min z kazdego kierunku ale się nie dało nic zobaczyć . .. Mam negocjowac z dzieckiem żeby na połówkowym pokazało .:tak: A tak wszystko poza tym jest ok:tak:
hehe, nastepny uparciuch na zlosc zrobil ;-)

Az sie zastanawiam jaka ja tam mam bezwstydnice w brzuszku, jak tylko zaczelo sie usg od razu posladki bylo widac wypiete i co jest miedzy nogami :-D:-D:-D

może urodzimy tego samego dnia,tak jak nam to zapisano,iza...
ja już nie mogę się doczekać wizyty u nowego lekarza we wtorek.tyle się namęczyłam z tą okropną babą,wrrrr... zaufanie to według mnie bardzo istotna kwestia, a ja nie wierzyłam jej w ani jedno słowo...
spać oczywiście nie mogę.mężulek tak chrapie,wrrrrrrrrrrr............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kobieta ciężarna powinna mieć spokój!!!rano się z nim rozmówię...;-)

hehe, nastepny uparciuch na zlosc zrobil ;-)

Az sie zastanawiam jaka ja tam mam bezwstydnice w brzuszku, jak tylko zaczelo sie usg od razu posladki bylo widac wypiete i co jest miedzy nogami :-D:-D:-D

Moja lekarka się śmieje że jak ktoś nie chce znać płci to jak tylko przykłada sonde to od razu widzi ostatnio powiedziała babie które była w 35tyg bo była przekonana że tamta już dawno wie . Przylazła do niej na pierwszą wizyte właśnie w tym 35 .. No i jej ginka wygadała a tamta chciała miec niespodziajke .

reklama
Mojej przyjaciółce też powiedzieli chociaż nie chciała, chciała do końca mieć nadzieję ze będzie dziewczynka a wszystko jej popsuli:dry: Ma dwóch chłopaczków.:tak:

Do góry