reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czesc dziewczyny.Pogoda brzydka,pada,ale juz w sklepie byłam,bo mam blisko tylko przejsc przez ulice i jest.Co do badan,to mi sie tez zblizaja i tez w pon,a pewnie kolejki bedą.Mam nadzieje ze u mnie bedzie wszystko dobrze.Ja jeszcze sie budze na nocne siusiu,ale tylko raz,a czasem wiecej,a dzisiaj sobie spałam do 10.30.

reklama
gosia... polowkowe mozna robic do 22tc bo wtedy dobrze widac i kosci jeszcze nie sa tak cos tam zrobione nie pamietam jak to moj doktor powiedzial wiec spokojnie i w 21 tc mozna zrobic polowkowe :tak:

dziewczyny dajcie znać jak tam dzisiejsze wasze wizyty, ja się zastanawiam czy nie umówić się na usg w tym tygodniu, za tydzień musze lecieć na wizytę i po zwolnienie, czy ma to duże znaczenie, że usg połowkowe będzie zrobione konkretnie w 20 tyg. czy może być tydzień później...ale głupie chyba pytania zadaję, na wyniczki lecę za tydzień
Polowkowe wykonuje sie pomiedzy 18 a 22tc. Gosiu mi lekarz kazal przyjsc wlasnie w 22tc. Ale w ten weekend mial wszystkie terminy zajete i jedziemy w sobote, czyli ostatni dzien 22 tygodnia i mam nadzieje, ze nie bedzie za pozno :eek:

A ja dzisiaj postanowilam nie isc do pracy :crazy:

Witajcie kobitki:-)mnie niestety dopadło przeziębienie:szok:od piątku nie czułam się najlepiej, więc mój K wysłał mnie dziś do lekarki i....muszę leżeć plackiem w łóżku 3 dni obładowana lekami...więc leżę i klikam i czytam książki:-)a jutro wizyta u gina:-)
Pozdrawiam cieplutko z łózia;-)

Gin, który mi bedzie robił połówkowe twierdzi, że najlepiej robić je miedzy 22-24 tygodniem. Ja idę w pierwszy dzień 23 tygodnia.

Pewnie juz kiedyś o tym rozmawiałyscie - dlaczego mój suwaczek spóxnia sie o jeden dzień?

reklama
Do góry