reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
no nic, ide poszukac sensownego suwaczka ;-)

:-D Tak dziunka będzie najlepiej, jeszcze malństwo posłuch ię , że ma tam tyle siedzieć i bedzie kicha...

Właśnie ciekawe co U katrenki?
martuska to już pewnie urodziła.... szczęściara:happy:
Ja czekam na kominiarzy , mają sprawdzać wentylację... kto wie może przyniosą mi dziś szczęście:-p

bardzo bym chciala, ale niestety....
a Ty moja droga to strasznie wydajna mamuska jestes....jeszcze nie urodzilas a to juz drugie w drodze czy z tym bedziesz chodzila nasepne 300 dni...? a nic sie nie chwalilas, ze zamierzasz bic rekordy...:-D:-D:-D

Te suwaczki po prostu kłamią;-);-) Twój to chyba też oszust jest? :sorry:

bardzo bym chciala, ale niestety....
a Ty moja droga to strasznie wydajna mamuska jestes....jeszcze nie urodzilas a to juz drugie w drodze czy z tym bedziesz chodzila nasepne 300 dni...? a nic sie nie chwalilas, ze zamierzasz bic rekordy...:-D:-D:-D

:-D
no to zmienilam suwaczek na jakies owce, ale zawsze to lepiej niz nic. I niestety na 50 stron z suwaczkami tylko na tej mozna bylo wpisac wczorajsza date, na innych nie przyjmowalo takiej opcji :szok: chyba ze zmienie date w komputerze...hmmm...ide sprawdzic ;-)

Nie, to nic nie daje echh..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A czemu nie chcieli dac Victoria? Moja Julia miala byc Erica, ale sie nie zgodzili, jedynie poszliby na Eryka, ale to mi sie juz nie podobalo :-D glupia bylam, bo co za roznica? Przez kilka pierwszych miesiecy wszyscy sie mylili i mowili na nia Erica...
Niestety Iran jest ostatnio ciety na Anglie i USA, wiec stworzyli liste imion zakazanych, no

i Victoria, jako imie krolowej angielskiej oczywiscie w samej czolowce, :(
Szkoda, ale i tak slad zostanie w polskich dokumentach, a jak corcia dorosnie opowiemy jej

cala historie...

Wzorem bodajze Cleo zalamana placzem coreczki dalam jej dzis smoczek. Bylo to juz drugie

podejscie - raz sie nie udalo, ale dzis przelom i upragniony spokoj. Dzieki dziewczyny, ze

jestescie...

Niestety Iran jest ostatnio ciety na Anglie i USA, wiec stworzyli liste imion zakazanych, no

i Victoria, jako imie krolowej angielskiej oczywiscie w samej czolowce, :(
Szkoda, ale i tak slad zostanie w polskich dokumentach, a jak corcia dorosnie opowiemy jej

cala historie...

Wzorem bodajze Cleo zalamana placzem coreczki dalam jej dzis smoczek. Bylo to juz drugie

podejscie - raz sie nie udalo, ale dzis przelom i upragniony spokoj. Dzieki dziewczyny, ze

jestescie...

O, nie wiedzialam ze mieszkasz w Iranie :shocked2:

reklama
Do góry