Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzuszek mi się stawia... baaardzo często ale żadnych takich większych bólów nie mam... To wsłuchiwanie się we własne ciało staje sie powoli męczące i z czasem to wsłuchiwanie się ogranicza się tylko do mocniejszych doznań: większego bólu albo czegoś w tym stylu...![]()

Brzuszek mi się stawia... baaardzo często ale żadnych takich większych bólów nie mam... To wsłuchiwanie się we własne ciało staje sie powoli męczące i z czasem to wsłuchiwanie się ogranicza się tylko do mocniejszych doznań: większego bólu albo czegoś w tym stylu...![]()
Dowcipniś z Twojego mężusia..Fajny to on mi się wydawał na początku, ale jak mój zaczął żartować, ze 3 sutek mi wyrusł i cały czas mnie w niego podszczypuje to zaczął mnie drażnieć - mąż i pepek hehehee:-)

Mi podobnie się stawia od paru dni..:-(potem się zastanawiam, ile w tym mojego "chciejstwa", żeby to już było to..Brzuszek mi się stawia... baaardzo często ale żadnych takich większych bólów nie mam... To wsłuchiwanie się we własne ciało staje sie powoli męczące i z czasem to wsłuchiwanie się ogranicza się tylko do mocniejszych doznań: większego bólu albo czegoś w tym stylu...![]()

Natalunia a moj brzusio tez sie stawia i twardnieje, ale nie uwazam zeby to cos powaznego znaczylo. Czekam na prawdziwe bole... podobno trudno je nie zauwazycBrzuszek mi się stawia... baaardzo często ale żadnych takich większych bólów nie mam... To wsłuchiwanie się we własne ciało staje sie powoli męczące i z czasem to wsłuchiwanie się ogranicza się tylko do mocniejszych doznań: większego bólu albo czegoś w tym stylu...![]()
Dowcipniś z Twojego mężusia..
Mi podobnie się stawia od paru dni..:-(potem się zastanawiam, ile w tym mojego "chciejstwa", żeby to już było to..
A właśnie, dziewczyny, Wam ten czop od razu w całości wyszedł czy w ratach?![]()