G
Georgina
Gość
A ja marne 4:-)o to widze,ze nie jestem sama-ja 6,5kg na plusie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja marne 4:-)o to widze,ze nie jestem sama-ja 6,5kg na plusie![]()
a ja mam marne 22 kilo na plusie :-):-)![]()
Emira nawet mi nie przypominajWozka nei maja na stock'u i ani w sklepach. Codziennie przesuwaja date oczekiwanej dostawy. Obdzwonilam juz kilka sklepow. Ja go wciaz nie zamowilam, bo juz sama nei wiem czy moga tak odciagac dostawe az do grudnia?????? Jak wejdziesz na strone mothercare to sama zobaczysz. Koniec koncow pomysallam sobie, ze zamowie dzisiaj i bede czekac, bo sie uparlam na ten wozek. Z braku laku mamy taki dziadowski fotelik wiec byloby coby dziecie przewiezc ze szpitala do domu. problem w tym, ze jest ta niepewnosc, kiedy wozek bedzie dostepny i kiedy ja urodze. Czy w razie jak juz zamowie, bedzie grudzien a oni wozka nadal nie beda mieli to moge uniewaznic zamowienie? No nie wiem?
Do kiedy Ty pracujesz? ja na urlopie od dzisiaj.
Acha czyli do 20 listopada. Szacuneczek dla pani. Jeszcze zalezy jaka pani prace ma. Ja juz po odziale gonialm z kamiennym brzuchem. Maternity zaczynam od 28 listopada, a teraz mam 3 tyg zaoszczedzonego normalnego urlopu.Do domuuuuuuuuuuuuu!Chyba kupie sobie centymetr i do tego 20 listopada bede odcinac
![]()
No to bijesz nas na lopatki zdecydowanieA ja marne 4:-)
Kurde a ja jeszcze nie zaczelam a chce dzisiaj zakonczyc. Mam wszystko (chyba),tylko do torby powrzucac, ale, ale jeszcze dzien sie nie skonczylJa powoli się dalej pakuję ale coś widze że ciężko będzie w jednej torbie się zmieścić ....
A dzwonilas do tego oddzialu w centrum handlowym na Brent Cross? Tam mieli na wystawie dokladnie ten kolor co chcialas to moze maja go u siebie i nie bedziesz musiala nawet zamawiac.
Pracuje jeszcze dwa tygodnie, do 20 listopada i juz taaaaaaaaaaak mi sie nie chce! Jeszcze codziennie rano zeby dojsc do autobusu musze isc ok 5 min pod gorea z kazdym skonczonym tygodniem ciazy gora robi sie coraz wyzsza
Wczesniej czytalam ze budujecie dom w Polsce, fajnieOgolnie myslalam ze planujecie osiedlic sie raczej na stale na wyspach. W sumie to nie wiem skad mi to przyszlo do glowy
![]()