G
Georgina
Gość
Czy gazowane prowokuje skurcze? Skoro mam chuchac i dmuchac na siebie to nie wiem czy w moim stanie trochę gazowanego nie będzie czymś nieodpowiednim.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale niziutkie ciśnienie. Choc ja zazwyczaj mam w granicach 120/65, jakoś tak. Ale na czczo.Ale miałam przed chwilą stracha zaczęło mnie tak telepać że nie mogłam łyżeczki utrzymać, zmierzyłam ciśnienie 110/65, i powoli przechodzi nie wiem skąd ten napad ?
Ja zawsze mam takie czasem niższe....120/65 sporadycznieAle niziutkie ciśnienie. Choc ja zazwyczaj mam w granicach 120/65, jakoś tak. Ale na czczo.
Ale miałam przed chwilą stracha zaczęło mnie tak telepać że nie mogłam łyżeczki utrzymać, zmierzyłam ciśnienie 110/65, i powoli przechodzi nie wiem skąd ten napad ?
Ale niziutkie ciśnienie. Choc ja zazwyczaj mam w granicach 120/65, jakoś tak. Ale na czczo.
Puls 85moze mialas bardzo wysoki puls !!
Ale mi dziś niedobrze. No nic, jakoś wpakuję w siebie obiad..
Ale miałam przed chwilą stracha zaczęło mnie tak telepać że nie mogłam łyżeczki utrzymać, zmierzyłam ciśnienie 110/65, i powoli przechodzi nie wiem skąd ten napad ?