no to czekamy na fote w cudenkach:-)
a gdzie wy macie ten watek z cudenkami?? bo ja to nigdy go znalezc nier moge... wogole jakos to forum jest jak dla mnie skomplikowane:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to czekamy na fote w cudenkach:-)
Trudna sprawa, ja z racji zawodu miałam specjalne zajęcia z oddychania i mówienia przeponąnie do nauczenia w domu .....
To nie jest takie proste .......
Trudna sprawa, ja z racji zawodu miałam specjalne zajęcia z oddychania i mówienia przeponąnie do nauczenia w domu .....
a gdzie wy macie ten watek z cudenkami?? bo ja to nigdy go znalezc nier moge... wogole jakos to forum jest jak dla mnie skomplikowane:-)
ja mialam naukr "korztstania z przepony" w ramach spiewu w chorzefaktycznie samemu trudno to zalapac !!!
Wiecie co, mi się wydaje że samo załapanie o co chodzi jest proste. Na zajęciach wszystkie Kobity załapały po chwilce. Najgorzej jest chyba z pamiętaniem w czasie skurczu żeby tak oddychać. Bo to nie chodzi żeby cały czas. Jak odpoczywamy od skurczu to oddychamy normalnie. Jak się brzuszkiem oddycha to dzidzia jest lepiej dotleniona a w czasie skurczu tego tlenu potrzeba bo nawet tętno maluszkom może spadać.Trudna sprawa, ja z racji zawodu miałam specjalne zajęcia z oddychania i mówienia przeponąnie do nauczenia w domu .....