reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

no no no !!! niezle sie pokazala !! byle tylko ci do konca zycia teraz nie wypominala ze dala 500 dla dziecka :)

hehe no nie sa i tacy ludzie .... dadza kaske zeby miec wrazie czego obrone i spokojne sumienie ... a pozniej bedzie z wielkim hukiem : a co ja przeciez dałam 500 zł ......... a co ja nie dałam nic na to dziecko ?? ....... chyba pomoglam i dałam kase ..... dałam i nie wypominałam Ci tego ....... hehe :-D:-D:-D

reklama
ja raczej tez :) moja tesciowa uwaza ze ona kupuje zeczy dla kasi a to potem i tak trafia do nas wiec czuje sie usprawiedliwiona !!

a moja dała nam na łozeczko 300 zł ale jak przyjdzie do dziecka pierwszy raz nas odwiedzic to zapewne nie z pustymi rekoma ... tak mysle ale sie zobaczy :tak: no ale dobre i lozeczko :-)

no no no !!! niezle sie pokazala !! byle tylko ci do konca zycia teraz nie wypominala ze dala 500 dla dziecka :)

tez tak pomyslalam:) ... no ale oczywiscie stwierdzila ze gdyby sie okazalo ze juz mamy co nam potrzeba to moze bysmy (co mielismy w planach tylko przy tych zakupach zbraklo funduszy) sobie ta tapete zmienili skoro tak chcemy.......heheh wiec w zasadzie ona juz znalazla dla tych pieniedzy przeznaczenie :0:-)

ale co tam.... dzis bede dla niej laskawa :-) taki "dzien dobroci dla zwierzat:)"

wiecie co mnie zastanawia.. jak sie bierze prysznic i woda po brzuchu leci to co ten biedny maluszek tam musi słyszeć :szok: ja pamiętam jak mi sie nieraz pod prysznicem woda do ucha nalała to tak strasznie było słychać szum tej wody. A to maleństwo napewno też szum słyszy i sie stresuje.. chyba sie nie bede kąpać :p

tez tak pomyslalam:) ... no ale oczywiscie stwierdzila ze gdyby sie okazalo ze juz mamy co nam potrzeba to moze bysmy (co mielismy w planach tylko przy tych zakupach zbraklo funduszy) sobie ta tapete zmienili skoro tak chcemy.......heheh wiec w zasadzie ona juz znalazla dla tych pieniedzy przeznaczenie :0:-)

ale co tam.... dzis bede dla niej laskawa :-) taki "dzien dobroci dla zwierzat:)"

ja dla mojej tez jestem laskawa :) zwlaszcza jak od kilku dni jej nie ma w domu <hahahahaha> :-D:-D:-D:-D:-D ja sobie wyobrazam jakimi ona teraz musi gromami rzucac jek ma siedziec u babci !!!

wiecie co mnie zastanawia.. jak sie bierze prysznic i woda po brzuchu leci to co ten biedny maluszek tam musi słyszeć :szok: ja pamiętam jak mi sie nieraz pod prysznicem woda do ucha nalała to tak strasznie było słychać szum tej wody. A to maleństwo napewno też szum słyszy i sie stresuje.. chyba sie nie bede kąpać :p

no chyba zartujesz !!!! pamietaj ze maluszek jest ciagle zanurzony w wodzie :) wsadz glowe do basenu i zobacz jakie wtedy sa dzwieki wytlumione !!!! :-D:-):-D:tak::rofl2:

my od rodzicow dostalismy 500 na wozek ale moja mama co chwile cos przynosi :)

no moja tez wlasnie taka jest... najpierw zabrala mnie na zakupy i kazala wybierac co mi potrzebne,,,, zaplacila 350 zl.... pozniej znow sama nakupowala cudow za ktore pewnie podobnie zaplacila,,, a to kocyk a to rozek a to cos tam jeszcze ,,, niedawno dala nam na 'kolyske" i powiedziala ze mozemy sobie i wozek za to kupic jak nam bedzie bardziej pasowalo... i to nasza sprawa co z tym zrobimy.... ona bez przerwy cos przynosi.. a to spioszki, smoczek, a to " masz ta 100 i wyjdzcie sobie gdzies razem -poki jeszcze swobodnie mozecie"

chociaz sama nie ma wiele to daje tyle ile moze KOCHANA MAMUSIA:):-)

a tesciowa ostatnio o 100 podniosla nam "zrzutke " na mieszkanie.....

Co fdo tych pampków w Carrefourze dziewczyny to ja byłam u siebie i widziałam wszystkie rozmiary prócz jedynek.. w ogole co by nie mowic jedynki jakos trudno kupic.. wiem ze u mnie mają byc jutro rano wiec z samego ranca tam pognam.. a jeszcze kolezance przykzalam ze ma mi odlozyc.. :) wiec rozmiar jest ( powinien byc) ale chyba na jedynki jest najwieksze zapotrzebowanie :-D

reklama
no chyba zartujesz !!!! pamietaj ze maluszek jest ciagle zanurzony w wodzie :) wsadz glowe do basenu i zobacz jakie wtedy sa dzwieki wytlumione !!!! :-D:-):-D:tak::rofl2:

no, niby sobie pływa w wodzie..ale napewno ma chwile dezorientacji że coś za duży szum :confused2: ja zauważyłam po swoim że wtedy przestaje sie ruszać jak właże pod prysznic. Dopiero sie uaktywnia jak smaruje kremikiem brzuch :-) więc na pewno coś w tym musi być :tak:
i jeszcze sie przejmuje tym, że siedze mu na głowie hahhaa.. biedactwo, jak można być ciągle głową w dół :eek::eek::eek: albo jak sie przewracam w nocu to nieźle nim tam telepie we wszystkie strony hehe, przerąbane..

Do góry