reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A mnie dziś piersiaki zaczęły bolec. Chyba produkacja idzie pełną parą;D W ogóle dziś się jak przejechana czuję. Brzuszek ciąży, chodzę jak pingwinek;)) A lenia mam takiego, że hoho.

reklama
martula na poczatek szybka informacja co jest grane :)
-karolak wczoraj poszla do szpitala i ma odstawiony fenoterol - ciekawe ile polezy i czy od razu zacznie rodzic ??
-marta 100 jest w szpitalu - jakies skurcze czy cos ale piszala ze juz jest lepiej :)
- zabrali nam na badania tez aske !!! ale wroci w czwartek jak mniemem :)
- elizka juz w domu ale grzecznie lezy :)
- tunia tez byla w szpitalu i tez juz w domku wypoczywa :)

co do twojego cisnienia to faktycznie chyba powinnas go jakos zbijac bo masz nieciekawe te wyniki ... byle tylko dotrwac do piatku i pewnie bedziesz rodzic !!! chlopcy juz maja super wage wiec nie ma na co juz czekac :) a dawali ci juz sterydy na plucka czy nie ma juz takiej potrzeby ?? no i moim zdaniem powinni cie ciac !! bez przegiec ty jestes za drobna na rodzenie 2 dzieci !!!
a dziekuje za streszczenie ;) o to ciekawa jestem jak tam karolak po odstawieniu fenoterolu, ja mam brac do konca 36 tygodnia, czyli w piaytek juz zacznie sie 37 tydzien i moge rodzic tak powiedzial gin i zadnych streydów mi nie beda dawac poki co bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo..
Ja sie boje bo jak ja sie spoznie chocby pol godziny z fenoterolem to mam od razu takie bolesne skurcze ktore mnie przerazaja ... ale pani dr ta wspaniala od mojej sali powiedziala ze z szyjka sie nic od ostatniego czasu nie dzieje i ze to sa skurcze przepowiadajace i ze mma sie zgloscic do szpitala 27 listopada czyli jak sie zacznie 38 tydzien. Ale zobaczymy co w piatek pwoie moj gin i co wyjdzie na ktg w piatek jak juz odstawie leki...bo jakos nie wydaje mi sie zebym dotrwala do 27ego listopada hehehe, tym bardziej ze moj gin powiedzial ze pewnie od razu urodze.
A z tym porodem to mnie to wkurza bo pan dr ktory mi robil usg mowi ze to kobieta z lekarzem ustala jaki porod w takim wypadku bedzie najlepszy, bo ja moge rodzic sn wezme sobie znieczulenie i przezyje ale tylko pod warunkiem ze dwojka wyjdzie dolem, a nie potem jedno górą, a tego sie niesttey przewidziec nie da... I kolezanka z grupy tez mi mowila (wiadomosci ma od mamy ktora jest polozną) ze to lekarz z kobita decyzje podejmuje ale ze w weikszosci przypadkow robi sie cesarke, chyba ze kobieta wyraznie nalega na porod sn i ja juz sama nie wiem co myslec.
A jak sa ulozeni chlopcy karolak i jak ona bnedie rodzic??

A mnie dziś piersiaki zaczęły bolec. Chyba produkacja idzie pełną parą;D W ogóle dziś się jak przejechana czuję. Brzuszek ciąży, chodzę jak pingwinek;)) A lenia mam takiego, że hoho.

ja jak bylam w szpitalu to nie wiem czy z wrazenia ale jak na zlosc mialam tylko jedna pizamke i jak mi polecialo to tak jakbym sie zupa mleczna oblala... maz musial mi szybko kupic nowa heheh

też mnie piersi zaczynają boleć, szczególnie lewa i od czasu do czasu brodawka jest wilgotna i troszkę tłusta - zapewne siara :tak:

ale mi się spać chce, pogoda przygnębiająca :confused2:
a nogi mam dalej jak u Shreka.

Jejku jaka tu cisza.... dziewczny całe ciało mnie sedzi normalnie mogę się drapać i drapać zwlaszcza nogi i dłonie!!! nie wiem od czego to sie dzieje... a brzuch od uczulenia tak podrapalam ze mam rane na ranie i maz nie chce sie do mnie odzywac... tylko blagam wy na mnie nie krzyczcie:sorry:

reklama
Jejku jaka tu cisza.... dziewczny całe ciało mnie sedzi normalnie mogę się drapać i drapać zwlaszcza nogi i dłonie!!! nie wiem od czego to sie dzieje... a brzuch od uczulenia tak podrapalam ze mam rane na ranie i maz nie chce sie do mnie odzywac... tylko blagam wy na mnie nie krzyczcie:sorry:

drap drap... będziesz miała piękne blizny i dziury w brzuchu :tak: smaruj się jakimś balsamem albo oliwką!

Do góry