reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

No to masz złote dziecko:tak:, u mnie byłoby kiepsko:zawstydzona/y:
Ja dopiero wróciłam, u lekarza wszystko gra, tylko dziwiła się wielkością mojego brzucha, że niby za duży i czy daty na pewno wporządku:sorry:, znów ta sama historia co z Szymem, co ja mogę za to że mi brzuchol tak wywala:rofl2: Na szczęście tym razem idzie mi głównie w brzuch:happy:
Kupiłam sobie dzisiaj zestaw ćwiczeń na dvd ujędrniających ciało, już pomału zaczynam myśleć o przyszłorocznych wakacjach, we wrześniu gdzieś lecimy, nie podaruję w tym roku:-)
To ile masz cm w obwodzie ze taki duzy?
Ja zezarłam 4 nalesniki z polewa czekoladowa ,a teraz mam wyrzuty sumienia:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
a ja zajadam trzeciego dziś rogala marcińskiego - kto z Wielkopolski to wie :tak: mniam.... nigdzie takich nie ma :-)
Nigdy nie jadłam ale może to i dobrze bo pewnie bym zaraz smaka miała:-D Ja za to zajadam ostatnio zapiekanki:tak: Takie mi pyszne wychodzą jak dawno temu były:-) Tylko mąż mi się podpina cały czas:-) Wogóle to pod wszystko mi się podpina. Wczoraj wieczorem to sobie krokiety wymyślił i objeździł pół miasta bo mi się robić nie chciało . I kto tu jest w ciąży???:confused2:

a ja zajadam trzeciego dziś rogala marcińskiego - kto z Wielkopolski to wie :tak: mniam.... nigdzie takich nie ma :-)
ja zjadłam jednego albo półtora by się uzbierało i mam dość aż mnie mdli :sorry:ale pewnie łakomstwo się jeszcze dziś odezwie ;-)

Dziewczyny fajnie tym co po wizytach i widziały maluszki ja dostaję nerwa na wizytę w czwartek kilka nas tu chyba idzie w czwartek ? ja pewnie ostatnia się coś dowiem bo na 19:00 mam wizytę i mam nadzieje ze o 20:00 wyjdę od ginekologa na pewno jeszcze na KTG pójdę a ostatnio to 2 godziny z dojazdem mi zleciały :cool:

ja zjadłam jednego albo półtora by się uzbierało i mam dość aż mnie mdli :sorry:ale pewnie łakomstwo się jeszcze dziś odezwie ;-)

Dziewczyny fajnie tym co po wizytach i widziały maluszki ja dostaję nerwa na wizytę w czwartek kilka nas tu chyba idzie w czwartek ? ja pewnie ostatnia się coś dowiem bo na 19:00 mam wizytę i mam nadzieje ze o 20:00 wyjdę od ginekologa na pewno jeszcze na KTG pójdę a ostatnio to 2 godziny z dojazdem mi zleciały :cool:
Gosia, ja uwielbiam je więc mnie nie mdli :-D Są raz do roku to co - nie będę sobie żałowac.
:-D
Ja też mam wizytę w czwartek i około 19.00 właśnie się wybieram, więc mniej wiecej w tym samym czasie będziemy wizytować - tylko na bank wrócę wcześniej - zajmuje mi droga autem około 3 minut ;-)

Gosia, ja uwielbiam je więc mnie nie mdli :-D Są raz do roku to co - nie będę sobie żałowac.
:-D
Ja też mam wizytę w czwartek i około 19.00 właśnie się wybieram, więc mniej wiecej w tym samym czasie będziemy wizytować - tylko na bank wrócę wcześniej - zajmuje mi droga autem około 3 minut ;-)
no ja też lubię ale wysiadłam :-D może i dobrze że tyle mi nie wchodzi a spore były :szok::-D jutro też jest dzień i będę nadrabiać :-D

co do gina no ja mam gdzieś 15-20 minut jazdy jak nie ma korków a jak są korki to pół godziny nie starcza :cool: specjalnie jadę na 19:00 bo wtedy jest luźniej na ulicach ;-)

Witam wieczornie!

Tak mi się dzisiaj nie chciało na uczelnię jechać, jak zwykle zresztą. ;) Wtorek zwykle mam wolny, ale na naszej polibudzie dziś odrabiana była środa, więc musiałam pojechać. Na szczęście mąż jechał na podobną godzinę to mnie podrzucił autkiem. :) Niestety coś nam się w samochodzie psuje, bo nawet ja usłyszałam, że silnik jakoś dziwnie chodzi, a dopiero co po porządnym przeglądzie jest! W czwartek mąż jedzie znów do serwisu rano z autkiem, a miał ze mną do gina iść... :(

Idę czytać zaległości, wybaczcie, że wszystkim nie odpiszę, ale tyle tego od rana natworzyłyście. :)

Klara M pisze:
Nadarienne - zaciskam kciuki za wiyte...
i wiesz co mój M. miał często ubaw, bo przez pomyłkę smsy wysyłałąm zawsze do
niego najpierw a nie do koleżanki...
na kilku forach z postem mi tak się też tak zrobiło..
ale Twój post nie jest aż taki cieżki, chyba jakoś przeżył co..
?
może zrozumie conieco...
No w sumie racja. Jak dotąd nic nie powiedział, więc wnioskuję, że albo nie przeczytał, albo zignorował. ;) A z smsami to też tak miałam nieraz i to w obie strony. Chociaż najlepsze było, jak mój mąż wysłał do mojego brata przez pomyłkę (mamy z bratem bardzo podobne numery) coś w stylu "kochanie czekam na ciebie na rogu", braciszek się trochę zdziwił. ;)

patrysia86 super wieści :)

e_milcia współczuję bardzo. I nie masz za co nas przepraszać! Po prostu pisz co Ci leży na sercu, a jeśli chociaż trochę Ci to pomoże, to zawsze lepiej się wygadać! I dbaj tam o siebie i swoje maleństwo.

Co do prawka to niestety, ale wydaje mi się, że często zabierają je niewłaściwym osobom. Bo piraci jeżdżący po pijaku jakoś zwykle mają szczęście, a ktoś uczciwy, komu raz się zdarzy i to nic stwarzającego prawdziwe zagrożenie, to ma pecha i akurat go zatrzymają. Mojej siostry facet właśnie tak głupio stracił, bo po piwie autem do domu wracał, jakoś bardzo bliziutko miał, ale chciał pod domem zaparkować i go pod samym domem zatrzymali - chyba na dwa lata stracił prawko. A siostra dopiero kurs robi..

kacha_wawa pisze:
Ale i tak zawsze ostrzegam wszystkich, żeby nie robili interesów z firmą Baby-Maxx na allegro. Kontakt telefoniczny z nimi graniczy z cudem, a jak się dodzwonisz to nigdy nie ma kompetentnej osoby.
O, to dobrze, że o tym piszesz, bo między innymi też brałam pod uwagę zakup kołyski u nich przez allegro właśnie. A teraz będę uważać.

roxeen pisze:
zaliczylam jedno kolokwium na 4 wiec choc coś z tego mam
Gratulacje :)

ASIAX dołączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego! I zdrówka. ;)

sylwia100 pisze:
Ja zezarłam 4 nalesniki z polewa czekoladowa ,a teraz mam wyrzuty sumienia
[quote="Kaja_10]a ja zajadam trzeciego dziś rogala marcińskiego - kto z Wielkopolski to wie mniam.... nigdzie takich nie ma [/quote]
Ale mi żeście smaka narobiły na coś słodkiego, idę do kuchni coś upolować. :) Rogala marcińskiego nie jadłam nigdy, ale jeśli to prawda, że ma w środku mak, to na pewno go uwielbiam. :) To chyba jedna z reczy, której zazdroszczę rodzince z Poznania. ;)

tym słodkim akcentem kończę mojego posta, miłego wieczoru życzę wszystkim!!!

Ja już słodkiemu podziękuje nawet krówka mnie nie przekona choć też uwielbiam :-Dza to wpierniczam ciepłą bagietkę :zawstydzona/y: i teraz to chyba naprawdę pęknę a dziecie mnie tak kopię że chyba maku za dużo :-D
jakby co zapraszam na rogale u mnie jeszcze pełno :sorry:

reklama
Do góry