mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
chodziło mi o to ze jakby nie ten myslniki to wychodziło ze tanczyłas tam 60 lat:-);-)
moja interpunkcja sie klania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodziło mi o to ze jakby nie ten myslniki to wychodziło ze tanczyłas tam 60 lat:-);-)
Zle się czuje po Cordafenie :/ serce napierdziela i kłuje niemiłosiernie, nosi mnie wszędzie gdzie popadnie , czasami mam jakies mroczki ,głupieje :/ o tym antybiotyku dopochwowym też się naczytałam ile złego robi w ciąży ,sama nie wiem czy go aplikowac :/ skurcze jak miałam tak mam nadal ....
Dżin kazała wytrzymac min. 3 tygodnie z porodem :/ ale człowiek dopiero widzi, że nie ma na to wszystko wpływu :/ głowa mi pęka dosłownie i w przenośni :/ godzinę temu dzwoniła do mnie się pytac co i jak ......no nie wiem, nie wiem ....brzuch jak skała co 2 min się robi :/ chyba w (__)___) sobie korek wsadzę na noc na wszelki wypadek i taśmą obkleje bo strach spać :/
Nie takich info się dzisiaj u Niej spodziewałam, i pomysleć ,że ja nawet nic do szpitalowa nie mam ....jutro Święto i (__)___) :/
mi nie chodzi tylko o obrzęki... ja się zaczynam dusić...
ja tak do tej pory mowilam ,ale jak zaczeli tak panikowac to zaczelam wierzyc ,ze moze faktycznie jakas epidemia grozna to jest...![]()
Emira niech juz po tych 17 dniach przysla to bede szczesliwa. Jak sie wczesniej rozpakuje to najwyzej w tym dziadowskim roboczym foteliku mala przewieziemy. A imie ma miec Anna Maria. Nie wiemy jeszcze czy ze srednikiem pomiedz czy bez. Chcialbym ja wloac z dwoch imion, bo tak ladnie brzmi, ale pewnie to sie na dluzsza mete nie sprawdzi.A ja ostatnio stojac przed waga stracilam odwage i nie weszlam na niaPierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo. Jutro rano sie zwaze :-)
Martuska teraz to juz nie sadze ze beda jakies problemy z wozkiem. Napewno dostaniesz go jeszcze przed uplywem tych 17 dni. A tak w ogole to wybraliscie juz imie dla coreczki? Moze pisalas ale przegapilam.
Mam pytanko do dziewczyn ktore na codzien nosza okulary albo soczewki i juz rodzily. Jak to wyglada w trakcie porodu? Mozna rodzic w okularach albo soczewkach?
daj troszke:-)albo duuuuzo:-) szarlotke pochlone w kazdej ilosci
![]()
Emwu jak na "nie lubie i nie umiem", golabki to niezle wyzwanie. Zycze, zeby sie udaly i byly pyszne. Mozesz tu jednego do mnie wypuscic, zawsze to blizej ma do UK niz PL i moze mu sie skrzydelka nie zmecza;-)no widze, ze nic mnie nie ominelo i zadna jeszcze nie urodzila mimo, ze polowa z nas juz steka.
Jeszcze troszke dziewczynki. Juz niedlugo i zaczniemy wklejac fotki maluszkow.
Nie bylo mnie bo zajeta bylam bardzo robieniem golabkow na jutro. Ciekawe czy mi sie nie rozwala. Nie lubie i nie umiem gotowac ale jak trzeba to trzeba.![]()
idz jak najpredzej ja tak sie zle czujesz tam zawsze cos zaradza
powodzenia zeby sie wszystko unormowało
ja mam klopoty z oddychaniem glownie w nocy ... ale mama mi dzis powiedziala ze taki urok ... nie ma co marudzic ...
Ja postaram sie tez wytrwac z Toba i z Meaja Was czytać nie mogę ..
bo sama sie zaraz zaczne sypać kurde no!
baby jeszcze troche trzymajcie!!
MEA obiecaj ze mnie nie opuścisz w oczekiwaniu na styczeń![]()
desmont nie ma co panikowac bo takie objawy po cordafenie to norma !! tak samo jak z fenkiem!!