reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wczoraj dowiedziałm sie ważnej rzeczy Gorączka powyżej 39 u matki jest szkodliwa dla dziecka w brzuszku!!! To nowe, potwierdzone badania z konferencji położnico neonatologicznej w Poznaniu. Dlatego jeśli któraś z Was taką temp. bedzie miała, a nie życzę, to koniecznie weźcie paracetamol. Nie ma co się wtedy zdawać na domowe sposoby.

reklama
Dzien dobry tym co nie spia, i tym co odsypiaja wczorajsza nierzespana nocke.
Ale wam zazdroszcze tego dnia wolnego od pracy dzis :wściekła/y:;-);-)
Ja zaraz szoruje z psem, a potem do pracy... Do wieczorka!!!!!!!!!!!!!

Zmieniając temat na przyjemniejszy;) zróbmy sobie kochane coś z okazji połowy ciąży bliskiej:). Imprezę czy cuś;). Jak zamierzacie to uczcić?

Nijak :-D będę odliczała żeby kolejnych 20 równie szybko przeleciały .. Nie lubie być wielorybem ja chce już swoje dziecie i normalny rozmiar spodni . To mi wystarczy wiec dla mnie 20 tyg to nie święto:-D wiem ja to głupia jestem:tak:;-)

Cześc dziewczyny:-)
Widzę że odsypiacie wczorajsze nocne rozmowy;-) współczuję wam tej bezsenności ja mogę spać ciągle:tak:
Dzisiaj jednak wczesna pobudka bo dzieciaki w domu no i już nie mogą się doczekać wyjścia do miasta biało - czerwone chorągiewki już czekają.

witam porannie
ja dzis z kawka, straaasznie sie nie wyspalam, dopiero kolo 4 pan Jerz przestal fochy pokazywac i pospalismy chwile...

Ilonka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze u Was oki, niestety trzeba te ciaze jakos przetrwac, najwazniejsze ze z dzidzia dobrze, trzymaj sie!!

gosienka
niestety u nas pogoda nie sprzyja wyjsciom, a ja tak uwielbiam... tylko tata poszedl, ja z dzidziem w domku zostaje bo na taki deszcz to bez sensu, mam nadzieje ze u Was ladnie:)

Justa trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!! dbaj o siebie, odpoczywaj, leki lykaj i musi byc doobrze!!

co do pieskow i pchelek- ja mialam obroze i starczala ale taka porzadna Bayera a nie jakis badziew, bo te zwykle supermarketowe to lipa straszna

Zmieniając temat na przyjemniejszy;) zróbmy sobie kochane coś z okazji połowy ciąży bliskiej:). Imprezę czy cuś;). Jak zamierzacie to uczcić?

a jak kochana taka imprezke widzisz?? ja jestem za:) ale pomyslu nie mam... pewnie jak babcia zostanie z mlodym to po usg 23 pojdziemy gdzies z moim kochaniem poszalec:)

Nijak :-D będę odliczała żeby kolejnych 20 równie szybko przeleciały .. Nie lubie być wielorybem ja chce już swoje dziecie i normalny rozmiar spodni . To mi wystarczy wiec dla mnie 20 tyg to nie święto:-D wiem ja to głupia jestem:tak:;-)

No to jesteśmy już 2 głupie :tak:;-):-D:-D
Ja też nie lubię być wielorybem, to jest fajne na chwilę. JA chcę już kwiecień. A po połowinkach pewnie pójdziemy z Małżonem coś zjeść dobrego.:tak:

Dzień dobry:-)
Wy tu świętować chcecie a ja "ciężko" pracuję na kolejny awans:tak:
Dzidzia w drodze, więc kasa pilnie potrzebna;-) Każda ilość się przyda:-D
Nie zapeszając.. dzisiaj mogę już zobaczyć na koncie magiczne i wymarzone 6600:happy:
Wtedy tradycyjnie otwieramy picollo:-D I będziemy się upijać:-D
To od razu połowinki uczcimy, chociaż mi do połowinek jeszcze 3-4tyg. brakuje;-)
Mój warszawski dyrektor ostatnio stwierdził, że gdyby wiedział, że w ciąży tak się do roboty wezmę i co katalog skok do góry to by już dawno M. o potomka prosił:-D

Ola też jest bardzo nastawiona na Wojtusia, aż boję się jej reakcji jak się ewentualnie dowie, że będzie Zosia. Od początku chce braciszka i koniec

moja Weronika też chce braciszka...heheh widocznie dziewczynki tak mają. Ja mam nadzieję,że jutro sie dowiem kto siedzi w brzuszku i bedę mogła córci przekazac. Na szczeście jakby okazalo się ,że będzie dziewczynka to corcia jakoś żle nie przeżyje bo cały czas jej mówię,że może byc siostrzyczka:tak:

To ja nstępna głupia jestem. Też bym chciała już swoja dzidzie i ulubione jeansy:tak:. Jednak u mnie to może trauma po poprzednich +35kg:-(. połowinek świetowac jako tako nie zamierzam, ale wypowiem sobie życzenie .... coby przez nastepne 20tyg. za dużo nie przytyc.

A poropo`s... wczoraj byłam w firmie z którą kiedys wspolpracowałam i z racji tego mam tam sporo znajomych, nie widzeli mnie od czerwca chyba. Niektórzy nie wtajemniczeni, wogóle nie zauważyli,że jestem w ciąży, a Ci co wiedzieli mówili,że wygladm jakbym sie troszkę najadla i ,że ciąża mi sluży:-D....hhhmmm chociaż jedna...bo poprzednia nie bardzo:-p

reklama
Hej dziewczynki, no i ja też jestem ta głupia co by już chciała kwiecień i dzidziusia w ramionkach:tak:. Mi brzuszka widać wyraźnie i kręgosłup coś mnie boli, co zrobić takie uroki. Fajnie że to już półmetek:-) no i mam nadzieje że w tej drugiej połówce maja waga nie oszaleje bo i tak do chudziutkich to ja nie należę:zawstydzona/y:. Moja mała to tylko chodzi, po brzuszku mnie głaska, czasami nawet brzuś
pocałuje i wszystkim pokazuje że mama ma tu dzidzi:-D. Ubaw po pachy:-D:tak:.

Do góry