reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

na innych forach mocno sie rozpisuja, ze czasem lekarze zapominaja o tym badaniu, tak wiec dopilnujmy sobie - wymaz na paciorkowce miedzy 34-36 tyg

ciekawe co mi beda robic w szpitalu ...

to brzmi optymistycznie:) tez czytalam , ze przez porod "ubedzie" 5-7 kg, do tego przez pierwsze dni bedzie schodzic opuchlizna wiec moze szybko bedziemy mniami mummy :)

ja tam w cuda nie wierze ... moj powrot do wagi z przed ciazy potrwa chyba troche dluzej !!! a juz wogole do wagi z przed leczenia hormonalnego !!! w sumie jest tego cale 28kg !!!

Jeju ale mi sie dzis nudzi fajnie macie mezow i rodzinke kolo siebie a ja caly dzien na kanapie sama dobrze ze forum jest chociaz dzis cichutko. Z tych nudow zrobilam obiad a do tej pory go nie zjadlam bo mi sie nie chce makaronu ugotowac ale wlasnie to robie bo zglodnialam w miedzyczasie zjadlam pol czekolady milki bialomlecznej wypas.

a ja siedze z mezem i tez sie nuuuuudziiiimyyyyy

reklama
Jeju ale mi sie dzis nudzi fajnie macie mezow i rodzinke kolo siebie a ja caly dzien na kanapie sama dobrze ze forum jest chociaz dzis cichutko. Z tych nudow zrobilam obiad a do tej pory go nie zjadlam bo mi sie nie chce makaronu ugotowac ale wlasnie to robie bo zglodnialam w miedzyczasie zjadlam pol czekolady milki bialomlecznej wypas.
ja tez sama :-( chlopina w serbii do piatku i wlasnie czytam ze tam AH1N1 sie rozpanoszylo
mam nadzieje, ze nic nie przywlecze

ja dzis sie zachwycilam marchewka z groszkiem :) no i mentosy sa ciagle moim ulubionym daniem ;-)

to brzmi optymistycznie:) tez czytalam , ze przez porod "ubedzie" 5-7 kg, do tego przez pierwsze dni bedzie schodzic opuchlizna wiec moze szybko bedziemy mniami mummy :)
co będziemy???:-D
rozwaliłaś mnie:-)

ja nie mam koło siebie męża i rodzinki i cieszę się że chwilowo jestem sama bo powrót męża oznacza tylko jedno-kompletny bałagan w domu przez 2 dni co strasznie mnie wkurza
ja zmykam na Brzydulę która szczerze powiedziawszy coraz bardziej mnie drażni a później kąpiel, papusianie i seans filmowy

mam chrapkę na "plagę "dzisiaj na polsacie ale nie wiem czy wytrwam tym bardziej,że rano muszę na badania wstać

co będziemy???:-D
rozwaliłaś mnie:-)

ja nie mam koło siebie męża i rodzinki i cieszę się że chwilowo jestem sama bo powrót męża oznacza tylko jedno-kompletny bałagan w domu przez 2 dni co strasznie mnie wkurza
ja zmykam na Brzydulę która szczerze powiedziawszy coraz bardziej mnie drażni a później kąpiel, papusianie i seans filmowy

mam chrapkę na "plagę "dzisiaj na polsacie ale nie wiem czy wytrwam tym bardziej,że rano muszę na badania wstać
no plan jest taki, ze bedziemy apetyczne mamuski :)

ciekawe co mi beda robic w szpitalu ...

ja tam w cuda nie wierze ... moj powrot do wagi z przed ciazy potrwa chyba troche dluzej !!! a juz wogole do wagi z przed leczenia hormonalnego !!! w sumie jest tego cale 28kg !!!

a ja siedze z mezem i tez sie nuuuuudziiiimyyyyy
ostatnio w rozmowach w toku byla dziewczyna, ktora wlasnie przez leczenie zlapala 30 kg, ale bardzo ladnie doszla do siebie, narzekala tylko na rozstepy, ale ja przytylam 13 i tez mam te dziady rozstepy :crazy:

reklama
Do góry