oj Madzia poleciala jak burza:-)tylko pozazdroscic:-)masz racje naszym maluchom jest za dobrze u nas:-)I jeszcze taka obrydliwa pogoda dzis blee...ja musze tego sexu dzis sprobowac bo masaz brodawek na mnie nie dziala,schody tez nie dzialaja:-(A chciałam pisać, że trzymam kciuki za Madzie!!!
Kasiiula - powodzenia dzisiaj :-)
Gie-oska - oj dobrze naszym maluchom w brzuchach, skoro nie spieszą się jeszcze na świat ;-)
Dziewczyny, na mnie sex działa super esktra skurczowo i jakoś mi sie odechciało po ostatnim... w ciągu 2 godzin dostałam skurczów i później wszystko się uspokoiło. Pozostają schody, sutki i wino![]()
reklama
Ja się wyspałam :-) Na dodatek wstałam przed budzikiem jeszcze 
U mnie od rana cisza: trochę pobolało rano i teraz tylko brzuszek twardnieje, ale to norma. Wczoraj gorzej się czułam... A dzisiaj spokój. ale może moja gin coś ruszy - mam wizytę o 18.30 dzisiaj
:-)

U mnie od rana cisza: trochę pobolało rano i teraz tylko brzuszek twardnieje, ale to norma. Wczoraj gorzej się czułam... A dzisiaj spokój. ale może moja gin coś ruszy - mam wizytę o 18.30 dzisiaj
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
W sumie masz rację:-), ale jestem typem niecierpliwym;-)..a dzidzia chyba bedzie miała flegmę po tatusiuNie przejmuj się kochana:-) ja też wszystko już wypróbowałam i jakoś nic niestaty nie działa... W sumie to masz jeszcze troszkę czasu do porodu![]()

..Sutki i wino?Dziewczyny, na mnie sex działa super esktra skurczowo i jakoś mi sie odechciało po ostatnim... w ciągu 2 godzin dostałam skurczów i później wszystko się uspokoiło. Pozostają schody, sutki i wino![]()
Natalunia, to jaka metoda z nimi?:-)Maluchy chyba czują, że na dworze jest zimno, brzydko i w ogóle,więc strajkująoj Madzia poleciala jak burza:-)tylko pozazdroscic:-)masz racje naszym maluchom jest za dobrze u nas:-)I jeszcze taka obrydliwa pogoda dzis blee...ja musze tego sexu dzis sprobowac bo masaz brodawek na mnie nie dziala,schody tez nie dzialaja:-(

Najgorsze teraz dla mnie jest to, żeby znowu falstartu nie było. Dlatego cierpliwie czekam. Dolegliwości mam od momentu odstawienia tabletek, ale jakoś poza delikatnymi skurczami i innymi dolegliwościami przepowiadającymi poród - nic się nie dzieje. No, może w ciągu ostatnich 2 tygodni piersi mi rosną (w końcu :-)) i mam rozstępy, z których cieszę się jak glupia! (noszę ledwo 75A)
Sutki i wino?Natalunia, to jaka metoda z nimi?:-)
Drażnienie sutków - albo sama, albo przyjemniej jak mąż to robi ;-) no i lampka wina wypita podobno przyspiesza poród i skurcze. Kupuję dzisiaj herbatkę z liści malin. Zobaczymy czy zadziała.
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dzięki:-)..spróbujemy..Drażnienie sutków - albo sama, albo przyjemniej jak mąż to robi ;-) no i lampka wina wypita podobno przyspiesza poród i skurcze. Kupuję dzisiaj herbatkę z liści malin. Zobaczymy czy zadziała.
W ogóle czuję się dzisiaj taka "napompowana"

..witam dziewcyny jeszcze nie zdązłam wszystkiego przeczytac ale mam nadzieje ze w wolnych chwilach to nadrobie-choc swiat przewrócił sie do góry nogami odkąd mam swoje sczęscie na świecie... pozdrawiam Was... reszta na innych postach.... aha suwaczek juz zmienic musze :-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cześć mamuśku:-):-)..i wyprzedziłaś mnie o taki szmat czasu, jak mogłaś??:-witam dziewcyny jeszcze nie zdązłam wszystkiego przeczytac ale mam nadzieje ze w wolnych chwilach to nadrobie-choc swiat przewrócił sie do góry nogami odkąd mam swoje sczęscie na świecie... pozdrawiam Was... reszta na innych postach.... aha suwaczek juz zmienic musze :-)
:-reklama
zelcia0204
Zaangażowana w BB
Witam wszystkich :-) Widze ze cos sie tutaj ruszylo od ranka
super,czekamy na nowe wieci. Moj maly powinien sie dzisiaj pojawic ale nic na to nie wskazuje wiec dolacze do przeterminowanych..jutro
a teraz zbieram sie do poloznej,moze jak mnie wygniecie to jednak cos sie zacznie dziac 
super,czekamy na nowe wieci. Moj maly powinien sie dzisiaj pojawic ale nic na to nie wskazuje wiec dolacze do przeterminowanych..jutro
a teraz zbieram sie do poloznej,moze jak mnie wygniecie to jednak cos sie zacznie dziac