anineczka
królowa mrówek :P
No ja muszę dodac,że byłam 3 dni bo miałam trupie ciśnienie 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

w tym rozwrzeszczane dzieciaki.mało do łóżka mi nie weszli tak było ciasno.a podobno dzieci na oddział się nie wpuszcza
do mnie jak przyszedł ktoś z dzieckiem to wypraszali.ale widać dla Irlandczyków są inne zasady

A dlaczego dzieci nie wpuszczają?![]()
może ze względu na zarazki.nie wiem.ale z kolei dorośli też je mogą roznosić....no cóż tak było w moim przypadku ale jak wspomniałam do Irlandek schodzili się całymi stadami i było ok.przychodziło więcej osób niż powinno,siedzieli dłużej niż pzewiduje grafik odwiedzin i nikt się nie czepiał.a do mnie przyszły trzy osoby i już dla nich był tłok
dzieki :-)
Jakies inne przygotowania beda potrzebne? z gory dzieki za info