R
rouż
Gość
Mam nadzieje, ze z Kasiula i jej malenstwem wszytko bedzie dobrze...
Czekam na wiadomosci.
Narazie zmykam, bo maly mnie wzywa.Pa
Czekam na wiadomosci.
Narazie zmykam, bo maly mnie wzywa.Pa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos mnie dziwnie brzuch boli...juz myslalam ze to juz ale czopa brak na wkladcewody tez nie odeszly
ale nic, trzeba isc sie szykowac na ktg i tak sie zastanawiam czy by nie wziasc ze soba torby, bo w koncu jakby mnie dzis zatrzymali, to bez sensu wracac do domu 15 km po torby
ale sie łudze
![]()
Bylam dzisiaj u poloznej i postanowilysmy "pomoc"maluszkowi wyjscpogniotla mi troszke brzusio i pozniej zrobila masaz szyjki macicy i poruszyla czop-tak bardzo balam sie tego bo ludzie mnie nastraszyli ze to tak bardzo boli a to nie prawda!!! nie ma sie czego bac!wystarczy sie rozluznic,boli tylko w jednym momencie przez sekunde doslownie i koniec! teraz ylko czekac az czop do konca sam odejdzie i zacznie sie akcja porod
a w najgorszym przypadku bede rodzic w przyszly czwartek-dostalam skierowanie do szpitala
tak wiec NIKUS szykuj sie na podroz swojego zycia
![]()
Hmm, a mi sie wydaje, ze ja jestem jedynabo jak slysze co chwile o czyims porodzie to sie wsciekam, ze kazda rodzi tylko nie ja :-( zazdrosna sie robie jak dziecko
![]()
u mnie sugerują się terminem z usg (tak lekarz prowadzący mi powiedział, czyli dziśDziubasku skoro u Ciebie tydz po terminie nalezy sie zglosic to jak sie nic u Ciebie nie zacznie to kiedy idziesz do szpitala??w pon 16.11 czy juz w niedziele 15.11 pojdziesz??
Kasiula oby wszystko bylo dobrze...oj te zielone wody:-(
dziunka skoro tak piszesz, to jak twoje maleństwo ma wyjść na ten światszczesciaradla mnie to jest tak nieprzyjemna i bolesna rzecz, ze z tego powodu to mam ochote cofnac sie w czasie 9 miesiecy
![]()
O, pierwsze slysze, zeby po cesarce naciskali na ranePo naturalnym to wiem i dobrze pamietam, to bylo straaaaaaszne
![]()
Biedna ta nasza kasia... tyle po terminie i nic,... :-(Kasiula jeszcze nie urodziłą :-( znieczulenie wziełą wczesniej wlasnie zaczyna jej odchodzić, ma 4 cm rozwarcia głóka bardzo wysoko, lekarz boi się ze nie da rady sama urodzić, być może zrobią cesarkę, czeka na decyzje, jest już zmęczona.
Kasiula jeszcze nie urodziłą :-( znieczulenie wziełą wczesniej wlasnie zaczyna jej odchodzić, ma 4 cm rozwarcia głóka bardzo wysoko, lekarz boi się ze nie da rady sama urodzić, być może zrobią cesarkę, czeka na decyzje, jest już zmęczona.