reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Wiecie co laseczki mam na maxa ochote na jakies ciasto czekoladowe ale takie mokre nie lubie suchotnikow a jak ostatnio z neta wzielam przepis to z mlekiem trzeba bylo tego murzyna jesc a ja chcialam takiego fajnego rozplywajacego sie murzynka albo czekoladowe jakies cudo macie jakis przepis?:)

reklama
Ja już jestem spakowana nie mam tylko majtek jednorazowych i chusteczek do higieny intymnej a tak to wsio jest ale w jedną torbę nie dało rady się zmieścić jedna jest moja a druga maluszka:tak: wszystko przez to że u nas w szpitalu trzeba mieć wszystko.

Wczoraj zrobilam do konca cale pranie bo moje lumpowe wycieczki ostatnio sie konczyly tak ze wracalam z 3 kg torba ciuszkow ale powiem Wam ze chodze do lumpika gdzie sa ciuszki z Anglii i same firmowki kupuje nexta, cherokee h&m i innych fajnych firm nie zniszczone jak nowe i jestem dumna z tych ciuszkow bo w sklepie bym wyadala na to majatek a tak dokupilam tylko to co mi brakowalo do wyprawki i tyle!!!

kurcze jak na to patrze to mi sie zdaje ze wy wyruszacie na wyprawe w nieznane na conajmniej pol roku ... ale przekonam sie jak to jest jak sama zaczne sie pakowac :)
NO strasznie duzo tego wszystkiego ale kazda rzecz niestety potrzebna jakbysmy jechaly w dluga podroz ale najfajniejsze jest to ze wrocimy z niej juz z naszymi maluszkami :)))

kurcze jak na to patrze to mi sie zdaje ze wy wyruszacie na wyprawe w nieznane na conajmniej pol roku ... ale przekonam sie jak to jest jak sama zaczne sie pakowac :)

Bikini i na jakieś wysepki ciepłe :)) tylko trzeba bedzie wtedy z kilku rzeczy zrezygnować, na wyspach nie przyda się lewatywa hehe :))

reklama
Stwierdzam że mój mąż ma więcej objawów ciążowych niż ja urządza jakieś nocne wędrówki do kuchni i co najlepsze nic rano nie pamieta nawet tej kanapki co sobie uszykował :-) a do tego cały czas ma jakieś zachciewajki... brak słów, szkoda tylko że nie ma syndromu szykowania gniazda i do sprzątania się tak nie pali....;-(

Do góry