reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
zawsze znajdzie się na to sposób,a jak córka się uprze to osiągnie cel,wystarczy że uzna że ojciec w tamtym czasie był niepoczytalny,wiek,samotność itp...załatwi zaświadczenie od lekarza....oczywiście tego ci nie życzę,może dobrym wyjściem by teraz było zamieszkać tam...

ja dzis na sniadanko podaje kakalko i grillowane buleczki :) tylko musze mezulka po malu sciagac z lozka bo kakao stygnie !!
Ja miałam na śniadanko również ukochane kakałko i kromkę z masełkiem. Miało też być jajo, ale jak ugryzłam i ujrzałam cosik czerwonego nie wiadomego pochodzenia to wyplułam:sorry::eek: Blech.

zawsze znajdzie się na to sposób,a jak córka się uprze to osiągnie cel,wystarczy że uzna że ojciec w tamtym czasie był niepoczytalny,wiek,samotność itp...załatwi zaświadczenie od lekarza....oczywiście tego ci nie życzę,może dobrym wyjściem by teraz było zamieszkać tam...

ja znam troche sytuacje marzki z przed smierci babci /z tego co pamietam to ona wlasnie sie babcia opiekowala i wogole/ to w sadzie raczej corka nie mialaby wiekszych szans ... zwlaszcza ze przepisane to bylo jeszcze za zycia babci /tak to zrozumialam!!/ i argument z samotnoscia czy czyms takim nie ma racji bytu !!

~Dobry dzień!~

Dziś nie pospałam -> skurcze, skurcze, skurcze ......o 3:00 w nocy zrobiłam kąpiel i przeszły (pewnie postawiłam pół bloku na nogi, a mój M spał jak zabity) :eek:
Ja mam od paru dni w nocy stawianie się brzuszka, co mnie przebudza. Nie boli, ale jest odczuwalne, momentalnie się budzę. Gince wczoraj o tym mówiłam, ale mówi, że to normalne a że ja taka drobniutka to wszystko 2 razy bardziej odczuwam. Ale jak nie boli to jest OK.

Witam popołudniu!

Obiad ugotowany, T wydelegowany do pracy, pranie się robi, teraz czekam na siostrę...
Dziś w gazecie looknęłam, że znów urodził się Alan w
Toruniu:szok:

Więc już wiem, że na pewno będzie ich 4:-D

reklama
Świeże wiesci od Asicy !!

"Jak w najblizszych dniach nie urodze sama, bo skurcze sie pokazaly to w nastepnym tygodniu cesarka. Mimo tabletek cisnienie wysokie a maly jest duzy i donoszony wiec OK"

Do góry