reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a ja gadam sobie z kasiiulką... u niej wszytsko ok :happy: trochę ją głowa boli i brzuszek...
no ale daje radę z małym, a to najważiejsze:-)

To pozdrow ja i niech wraca do nas szybko :tak:

pozdrów ją od nas:-p:happy:
Co do tej marcóweczki to smutna historia.. najgorsze jest to, ze niestety takie maluszki mają małe szanse.... oby jej się udało.... a my tu narzekamy, że nasze maluszki tak długo w nas siedzą..

No mowie, nawet nie wiesz jak mi glupio :zawstydzona/y:
Ale z drugiej strony co za dlugo to niezdrowo, co chwile slysze o tych zielonych wodach i innych komplikacjach.... I jestem ciekawa jak moj robaczek bedzie wygladac, bo Julcia niby tylko dwa dni po terminie a dlonie i stopy miala "marmurkowe".

reklama
cala noc bolal mnie zab i boli do tej pory. juz prawie chodze po scianach. lykam codeine i paracetamol, ale ie chce przesadzac bo przeciez karmie malego. teraz musze go miec non stop przy sobie i sprawdzac oddech bo codeina moze otumanic dziecko. polozna powiedziala ze lepszym wyjsciem jest lykniecie jej niz meczenie sie bolem i stresowaie dziecka.

maluchny na szczescie uczy sie odrozniac dzien od nocy. przesypia nam juz nawet 4 godzinki bez pobudki, wiec jestem z niego bardzo dumna. je z cycochow coraz wiecej i dluzej. martwimnie tylko czeste ulewanie a czasem nawet wymiotowanie pokarmu. moja mama mowi, ze to normlane jak za duzo zje.

powiem wam szczerze, ze nie myslalam, ze organizm po porodzie moze byc tak wycienczony fizycznie. w sensie nie czuje zmeczenia, ale moj organizm odmawia mi posluszenstwa. najpierw nadcisnienie i bole glowy, potem infekcja ukladu moczowego, potem zle gojacy sie szew na tylku, nastpenie zakrzep w nodze i podejrzenie trombocytozy,a teraz pieprzony zab mnie tak boli, ze nie moge normalnie funkcjonowac.

Witam dziś ponownie:-)
Niedawno wróciłam od lekarza:-)
Rozwarcie mam coraz większe tylko szyjkę niby długą, kolejna wizyta szykuje mi się na 17 ale to już tylko po skierowanie do szpitala:-)
Po badaniu mam trochę skurcze i maluszek się kręci więcej, ciekawa jestem co będzie dalej...
Jak Tam Wasze humorki??

Hejka, ja tylko na chwilkę padam z nóg, byłam na tym KTG, powoli sie to u mnie rozkreca, główka juz bardzo, bardzo nisko, z szyjki już mało co zostało. Skurcze coraz bardziej bolesne, ale nie regularne. Mam czekać aż bedą regularne i co 10 min... więc coś czuję, ze chyba jednak dzisiaj nie urodzę:-( Mój mężulek się strasznie nakręcił i powiedział, ze mam poćwiczyć, nogami powymiatać - dowcipniś. Obecnie myślę tylko o tym, zeby zasnąć. Nic mykam moze mi się uda:-)
Zyczę miłego popołudnia, ;-);-);-)a oczekującym Mamuśkom, powodzonka, może Wasze Maleństwa, się zdecydują na piątek 13 :-):-):-):-)

No mowie, nawet nie wiesz jak mi glupio :zawstydzona/y:
Ale z drugiej strony co za dlugo to niezdrowo, co chwile slysze o tych zielonych wodach i innych komplikacjach.... I jestem ciekawa jak moj robaczek bedzie wygladac, bo Julcia niby tylko dwa dni po terminie a dlonie i stopy miala "marmurkowe".
Tylko jak to sprawdzić z tymi wodami? z tego cu czytam to wiekszosc mam po terminie miała zielone wody.. a to raczej nie jest zdrowe dla dzidzi połykać wody z własnymi odchodami....:no::no:

reklama
Do góry