reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Dzien dobry kochane! Dziekuje za gratulacje. Wlasnie wrocilismy ze szpitala. Jestesmy poprostu zakochani w naszej kruszynce i widac ze sie juz zadomowila :o) Madeleine spi na tatusia brzuszku i sie soba nawzajem delektuja. Ja jestem jeszcze troszke obolala, ale pomalutku wracam do formy :o) Napisze jeszcze przez wekkend, bo na razie chcialam sie troszke soba zajac, i zrelaksowac po tych wszystkich trudach :-D
Pozdrawiam was serdecznie Buziaki :o)

reklama
właśnie przeczytałam wiadomość o marcowym dziecku....:-(
niestety chłopiec zmarł dziś rano
[*] Niech spoczywa w pokoju
[*]
[*]
[*] az sie cala trzese, wspolczuje tym rodzicom bardzo :-:)-:)-(

Dzien dobry kochane! Dziekuje za gratulacje. Wlasnie wrocilismy ze szpitala. Jestesmy poprostu zakochani w naszej kruszynce i widac ze sie juz zadomowila :o) Madeleine spi na tatusia brzuszku i sie soba nawzajem delektuja. Ja jestem jeszcze troszke obolala, ale pomalutku wracam do formy :o) Napisze jeszcze przez wekkend, bo na razie chcialam sie troszke soba zajac, i zrelaksowac po tych wszystkich trudach :-D
Pozdrawiam was serdecznie Buziaki :o)

Ciesze sie, ze juz jestescie w domku :tak:

Ide robic frytki (nie wiem co mi odbilo bo normalnie to nikt mnie do tego by nie zmusil za nic na swiecie :eek:)

No i nie chcialam wchodzic do marcowek i czytac tej strasznej wiadomosci, zeby sie znowu nie poryczec, a i tak weszlam i ...szkoda gadac...wogole caly dzien rycze z byle powodow, a tu taka tragedia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziunka a ja utarłam wlasnie ziemniaki na placki:)

o placki to mnie moja corka molestuje od dawna, ale mam do dupy patelnie :eek: (wiec co jakis czas wysylam Julke do babci i babcia caly dzien smazy - na sniadanie, obiad i kolacje :-D) i jakos nie moge dorobic sie nowej, albo takiej typowej do plackow i nalesnikow ( a marzy mi sie baaardzo).

o placki to mnie moja corka molestuje od dawna, ale mam do dupy patelnie :eek: (wiec co jakis czas wysylam Julke do babci i babcia caly dzien smazy - na sniadanie, obiad i kolacje :-D) i jakos nie moge dorobic sie nowej, albo takiej typowej do plackow i nalesnikow ( a marzy mi sie baaardzo).
Ja w ostatnia sobotę nasmażyłam tyle placków, że oboje z moim mamy dość na długi czas:-):-)..A teraz czekam na mojego z żurkiem- a tak pachnie, że mmmm..;-)

to masz pomysł na prezent świąteczny dla siebie:-):sorry: dobrze, że babcia jeszcze ma checi do smażenia:-p

Ja w ostatnia sobotę nasmażyłam tyle placków, że oboje z moim mamy dość na długi czas:-):-)..A teraz czekam na mojego z żurkiem- a tak pachnie, że mmmm..;-)

mmmmmmmmm daj choć troche tego ........zapachu;-)

reklama
Do góry