reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

a ja zła.....:confused2: wiecie co...
ja tu się szykuję że chcę do szpitala (może choć mnie zbadają) , sprawdzam wyprwkę... i wogóle
a mój D co robi?? oczywiście porządki:eek: kominek czyści, kable zwija...
normalnie na łeb idzie dostać..... chyba się zestresował chłopak....:sorry:

reklama
a ja zła.....:confused2: wiecie co...
ja tu się szykuję że chcę do szpitala (może choć mnie zbadają) , sprawdzam wyprwkę... i wogóle
a mój D co robi?? oczywiście porządki:eek: kominek czyści, kable zwija...
normalnie na łeb idzie dostać..... chyba się zestresował chłopak....:sorry:

No co chcesz od chłopa :-Dsprząta biedaczysko, a Kamcia marudzi:-D

Dobrze że nie pocina na play station jak mój tylko ogrania domek:) Jak moj M wróci z pracy to zaraz mu jakies super zajęcie znajde:D

U mnie sie w sumie kompletnie uciszyło, tak jak przez 2 dni miałam skurcze.Zostało mi tylko rozwolnienie....:/ Może ruszy się po kolejnej wizycie u gina ale to dopiero we wtorek:/

dziewczyny ktore juz urodzily...czy szczepilyscie swoje dzieciaczki w szpitalu na zlotaczke typ b i gruzlice??czy odmowilyscie tego szczpienia??
ja jeszcze nie urodziłam, ale w szpitalu będę szczepić swoimi szczepionkami bo okazuje się, że na oddziale mają szczepionkę Euvax - po wpisaniu w googlach aż się przeraziłam!!! Wczoraj od gina wzięłam recepty....
Więcej na ten temat znajdziesz na wątku o szczepionkach

biedna anadri, jak nie urok to sr.....:-(

mi znowu nogi spuchly, wczoraj i dzisiaj.
a malenstwo tak sie rozpycha, boje sie,ze mi skore rozerwie :tak:

A mnie dzisiaj muli i muli... Tragedia jakaś... Poza tym dziś o 4 rano mały obudził mnie kopniakiem w żołądek... Już mu powiedziałam, że za dużo sobie pozwala :sorry:

Dobrze że nie pocina na play station jak mój tylko ogrania domek:) Jak moj M wróci z pracy to zaraz mu jakies super zajęcie znajde:D
mój też się ciągle bawi tą zabawką. Jakby sprzątał to raczej bym nie narzekała :)))

Mój M. się tylko zapytał mnie dzisiaj co che na Mikołaja:-) powiedziałam mu że chciałabym wcześniej urodzić i jeśli może to załatwić to byłoby dobrze:cool:
zaczął się tylko śmiać. Później się pytał jak siadałam na łóżku co mi tak ciężko i sapie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jak mu powiedziałam żeby zamienił się brzuchem to mnie próbował pocieszać że ja tylko tak pare miesięcy dysze a co mają powiedzieć otyli ludzie :-p

reklama
Hej kobitki. Urodzila ktoras dzisiaj z tych co tak pragnely (wraz ze mna) aby male przyszlo na swiat w piatek 13?? Bo ja mam regularne skurcze od jakis prawie 3 godzin ale co 10 min i szlak mnie trafia bo chociaz by zaczely byc co 8 to bym wiedziala ze jakies postepy sa a tak to ja moge i przez 2 dni sie meczyc. Poza tym jestem dzisiaj jakas nie do zycia,pogada tez do d**y... z byle powodu chce mi sie ryczec,wszyscy sie pytaja kiedy urodze,naciskaja ze to juz pora.. a co ja biedna poradze ze ten maly uparciuch nie chce wyjsc..??Czopa juz sie pozbylam,nic wiecej nie moge zrobic.. mam juz tego wszystkiego dosyc. Psychicznie leze i kwicze z bezradnosci!!:sad:
Juz nawet nie wchodze na NK i na GG bo wiem ile wiadomosci mnie tak czeka z glupimi pytaniami.. pozostalo mi tylko BB,tylko Wy potraficie zrozumiec mnie w tej sytuacji.. :zawstydzona/y:

Do góry