reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ale mam dziś paskudny dzień - chce mi się krzyczeć, wrzeszczeć! teściowa dostała opiernicz bo mi jak zwykle za duże porcje jedzenia nałoży na talerz i później wyrzucam, mały pies się wybrał na spacer sam za bramę, to dostał po tyłku a teściowa kolejny opr że bramy nie zamyka... no masakra, hormony buzują!

Skomentuję to tak: Kochaną masz tą teściową:-):-):-):-)

reklama
Ehh musze tylek ruszyc a tez mi sie dzis nie chce troche chate ogarnac przed przyjazdem T i zrobic kuraka z warzywami nie mam w sumie przepisu cos z glowy wymysle i tyle i jeszcze moj ksieciunio napisal mi eska czy nie zmroze mu dwoch browarkow na wieczor jak ja juz z reala wrocilam grrrr musze isc ale skocze do monopolu nie ma to jak ciezarowa kupujaca browary udusze go:)

idę na kawę do ciotki zza ściany bo zwariuję :wściekła/y:
poza tym zła jestem, bo czekam na 5 przesyłek i jeszcze ani jedna nie przyszła :-(

idę na kawę do ciotki zza ściany bo zwariuję :wściekła/y:
poza tym zła jestem, bo czekam na 5 przesyłek i jeszcze ani jedna nie przyszła :-(

Oj ale Ty masz dzisiaj humor dziewczyno;-) Bojowo, hihi. A my niedawno wróciliśmy z zakupów z reala- nawet kolejek nie było. Chociaż ja tez z tych co sobie nie dają w kasze dmuchać- ostatnio jak była kolejka w kasie pierwszeństwa to najpierw głośno wyraziłam swoje zdanie na ten temat a potem wlazłam w środek kolejki przed jakiegoś faceta. Ok, może nie srodek tylko początek bo pani przede mną juz miała zakupy na taśmie;-) Taka byłam zmęczona że nie chciało mi się czekać. O dziwo nikt nic nie powiedzial a pani przede mna tylko się miło uśmiechnęła. Ale o swoje trzeba walczyć.
U nas dziś na obiad naleśniki ze szpinakiem i szczawiówka. Powiem Wam że ja w ciąży pierwszy raz próbowałam szpinaku, a te naleśniki nawet mojemu mięsożernemu męzulkowi smakują- mówi że pyszniutkie;-)
Hehe, czyli sprawdzi się chyba że jednak Asia pociągnie pierwsza za sznureczek;-) Ale skoro Fifi duży i silny jest to chyba najlepsze rozwiązanie.
Ciekawe jak Marta po odstawieniu fenka będzie się czuć

Ja juz po...
nadrobilam was i..
Joasi zycze wszystkiego dobrego i zeby nie bolalo:-)
Karnitynka pochwal sie w cedenkach kominezonem;-)uwielbiam ogladac takie rzeczy:)

co do stanika to kupila jeden do szpitala...taki rozmiar jak mam teraz bo one sa bawelniane i sie rozciagaja bardzwiec nawet jak cos jeszcze skoczy do gory to chba sie zmieszcze...

a po wizytach tak...
maly zdrowiutki..
wazy 2381gram....
jest bardzo dlugiii i bardzo chudy ma brzuszek...
dlatego fenek jeszcze przez 3 tyg a nie dwa...
zeby mu si eprzytylo jak najwiecej..
wszytskie przeplywy w normie i pepowinka dobrze go karmi..
widzialam na 3D buzke...chyba bedzie podobny do mnie:-)
glowka jest juz bardzo nisko....
ale rozwarcia nie ma;-)
cisnienie 118/70..
waga szkoda pisac:-D:-D15 do przodu...;/
a poza tym wszystko dobrze...
lece teraz posprzatac a potem do kuzynki meza na kawke:-)

Ja juz po...
nadrobilam was i..
Joasi zycze wszystkiego dobrego i zeby nie bolalo:-)
Karnitynka pochwal sie w cedenkach kominezonem;-)uwielbiam ogladac takie rzeczy:)

co do stanika to kupila jeden do szpitala...taki rozmiar jak mam teraz bo one sa bawelniane i sie rozciagaja bardzwiec nawet jak cos jeszcze skoczy do gory to chba sie zmieszcze...

a po wizytach tak...
maly zdrowiutki..
wazy 2381gram....
jest bardzo dlugiii i bardzo chudy ma brzuszek...
dlatego fenek jeszcze przez 3 tyg a nie dwa...
zeby mu si eprzytylo jak najwiecej..
wszytskie przeplywy w normie i pepowinka dobrze go karmi..
widzialam na 3D buzke...chyba bedzie podobny do mnie:-)
glowka jest juz bardzo nisko....
ale rozwarcia nie ma;-)
cisnienie 118/70..
waga szkoda pisac:-D:-D15 do przodu...;/
a poza tym wszystko dobrze...
lece teraz posprzatac a potem do kuzynki meza na kawke:-)

Super wiadomości :)
I ładna waga :) ciekawe ile mój juz nazbierał kg

Dziewczyny szczepić ?

http://www.autyzm-szczepienia.eu/uploads/List_do_wakcynologow_poprawiony[3] adobe.pdf

Czy nie szczepić ?

Forum prawników - darmowe porady prawne, prawnicy, pomoc prawna > Odmowa szczepienia

reklama
Do góry