reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No to się dzieje...Ciekawe czy to tylko fałszywy alarm czy Julka naprawdę postanowiła opuścić maminy brzuszek.
Co do biustonosza- dziewczyny a może zapytajcie Waszych mam jak to było z ich piersiami po porodzie, duza szansa że u Was będzie podobne. Ja juz sie boje kupna stanika- u mnie zawsze takie zakupy kończa się płaczem. Co jak co ale staników nienawidze kupować.

reklama
No to się dzieje...Ciekawe czy to tylko fałszywy alarm czy Julka naprawdę postanowiła opuścić maminy brzuszek.
Co do biustonosza- dziewczyny a może zapytajcie Waszych mam jak to było z ich piersiami po porodzie, duza szansa że u Was będzie podobne. Ja juz sie boje kupna stanika- u mnie zawsze takie zakupy kończa się płaczem. Co jak co ale staników nienawidze kupować.

chyba cie rozumiem !!!! ja teraz to juz wcale nie wiem co kupic !!! ciarki mi przechodza przez plecy jak widze ze stanik ktory choc troszke mi sie podoba kosztuje przeszlo 50 zl a nawet nie moge go przymierzyc i stwierdzic czy bedzie jakkolwiek na moich mega cycolach lezal !!! a w sklepach okolicznych sa tylko wredne szmaciane staniki ktore moich piersi wogole nie moga utrzymac i rozmiary max 90C !!!!! a ja to se najlepiej taczki kupie bo inaczej bede cyckami zamiatac po ziemi !!!! wrrrrrrrrrrrr

Też należę do tych biuściastych. Ale ja mam to szczęście, że staniki na targu kupuję, ale są na prawdę super jakościowo i przede wszystkim cudnie trzymają mi piersi jak należy i ładnie są zabudowane. A koszt nie większy niż 25zł bo szkoda mi wydawać więcej na stanik. One nie są na wieczność:) Ja wymieniam staniki tak góra co roku.

kopciuszek, Georgina, kasiekkrk super wiadomości po wizytach.
lajtway ja to bym w ogóle chciała mieć poród jak moja mama, poza tym po karmieniu piersi jej się nic nie zmieniły (nadal ma jędrne i bardzo kształtne, tylko niestety miseczka A, ale taką miała przed ciążą) i brzuszek też świetnie wrócił do formy. jedynie to jej zostało parę jasnych rozstępów na udach i piersiach. Mam nadzieje, że też wrócę do swojej sylwetki sprzed ciąży tak jak ona.

chyba cie rozumiem !!!! ja teraz to juz wcale nie wiem co kupic !!! ciarki mi przechodza przez plecy jak widze ze stanik ktory choc troszke mi sie podoba kosztuje przeszlo 50 zl a nawet nie moge go przymierzyc i stwierdzic czy bedzie jakkolwiek na moich mega cycolach lezal !!! a w sklepach okolicznych sa tylko wredne szmaciane staniki ktore moich piersi wogole nie moga utrzymac i rozmiary max 90C !!!!! a ja to se najlepiej taczki kupie bo inaczej bede cyckami zamiatac po ziemi !!!! wrrrrrrrrrrrr

Hehe, może razem zamówimy te taczki;-) Mój obecny stanik ledwo daje radę- pod buiustem musze sobie talkiem posypywać bo inaczej non stop mokra jestem. Wczoraj odkryłam ten sposób i dużo lepiej się czuję. A ceny takich nietypowych rozmiarów to naprawde masakra... Mea, wiesz co, a popytaj w sklepie o takie przedłuzki do obwodu pod biustem- taka jakby wstawka dodatkowa. Wtedy bedziesz mogła kupić sobie 95 i do tego 5cm przedłuzka

Hehe, może razem zamówimy te taczki;-) Mój obecny stanik ledwo daje radę- pod buiustem musze sobie talkiem posypywać bo inaczej non stop mokra jestem. Wczoraj odkryłam ten sposób i dużo lepiej się czuję. A ceny takich nietypowych rozmiarów to naprawde masakra... Mea, wiesz co, a popytaj w sklepie o takie przedłuzki do obwodu pod biustem- taka jakby wstawka dodatkowa. Wtedy bedziesz mogła kupić sobie 95 i do tego 5cm przedłuzka

sek w tym ze na szerokosc pod biustem ja wchodze bez problemu w 90 !! ale miseczki bym chyba musiala miec G albo H !!! a taka rozmiarowka to chyba jest tylko w anglii /to jest tez moja ostatnia deska ratunku ... jak nic nie wymysle to kolezanka mi w mothercare kupi!!/

lajtway, mea a może mi odstąpicie trochę swojego biustu. Chętnie przyjmę, tak żeby mi po karmieniu zostało to B, które mam teraz, a nie A sprzed ciąży:)

sek w tym ze na szerokosc pod biustem ja wchodze bez problemu w 90 !! ale miseczki bym chyba musiala miec G albo H !!! a taka rozmiarowka to chyba jest tylko w anglii /to jest tez moja ostatnia deska ratunku ... jak nic nie wymysle to kolezanka mi w mothercare kupi!!/

Ja od dłuzszego czasu czaję sie na angielskie staniki. Bo na sobie mam obecnie 70 k;-) Ale to taka śmieszna polska rozmiarówka. Ja kupuje staniki z melissy- fajnie trzymaja ale ceny zabójcze..
Georgina zazdroszczę;-) Ale Ty masz pewnie 75 pod biustem a ja przed ciąża miałam 60/65. I staniki na bazarku z obwodem 75 zupełnie nic mi nie trzymały.
Ale nie powiem, ja tam swój biust lubię.
A po mamusi to chyba nie chcałabym mieć- ona ma takie flaczki po wykarmieniu nas 3;-) Tylko że moja mama moja najmłodszą siostre to karmiła 2,5 roku więc niezła eksploatacja była.
Dziewczyny, jakąś radę na mega lenia poproszę!!

A ja maniaczką bielizny jestem:tak: a na stanik nie żałuję bo te nietypowe rozmiary są drog:tak:ie ale za to piersi idealnie się w nich układają :tak: Mąż smieje sie ze za stanik płace tyleco za buty no ale jak trzeba to tzreba;-)
I biustonosza do karmienia nie kupuję:no: przy karmieniu Antka wkurzał mnie taki stanik, bardziej sprawdziły sie te ze sportowym krojem, tez szybko się cyca wyciągało.
A ten do karmienia odpiął mi sie w trakcie mszy na chrzcinach:-D kombinowałam jak go zapiąć:-D

reklama
lajtway, mea a może mi odstąpicie trochę swojego biustu. Chętnie przyjmę, tak żeby mi po karmieniu zostało to B, które mam teraz, a nie A sprzed ciąży:)

najchetniej oddam z polowe !!!

A ja maniaczką bielizny jestem:tak: a na stanik nie żałuję bo te nietypowe rozmiary są drog:tak:ie ale za to piersi idealnie się w nich układają :tak: Mąż smieje sie ze za stanik płace tyleco za buty no ale jak trzeba to tzreba;-)
I biustonosza do karmienia nie kupuję:no: przy karmieniu Antka wkurzał mnie taki stanik, bardziej sprawdziły sie te ze sportowym krojem, tez szybko się cyca wyciągało.
A ten do karmienia odpiął mi sie w trakcie mszy na chrzcinach:-D kombinowałam jak go zapiąć:-D

ja moge wydac kase na biustonosz dobrej firmy jak wiem ze bedzie dobrze lezal i wysłuży to co za niego zaplacilam !! dlatego lubie kupowac z M&S czy triumpha bo sa swietnie skrojone i kapitalnie sie nosza !!!! ale tam ciazowych nie uswiadczysz !!!

Do góry