reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam przedpołudniowo :-)
Ciężko za Wami nadążyć, czytanie tego forum raz dziennie to stanowczo ZA MAŁO :tak:

Oj, myślałam o tym, ale zasięgnęłam informacji u położnych z jedynej w moim mieście "porodówki" - niestety znieczuleń nie ma z prozaicznego powodu - nie ma anestezjologów :-( Na cały szpital jest dwóch, więc porażka.

uuu to niestety prozaiczny problem ale powazny !!

ja to ciagle sie zastanawiam czy ta moja panienka raczy sie obrocic glowa w dol czy niekoniecznie !! bo jak sie nie obroci do 2 tyg to raczej juz pozniej nie da rady ...

reklama
I jeszcze jedno- nie patrzcie podczas cc na lampy nad stołem, bo wszystko się w nich odbija. Dobrze że jestem krótkowidzem :-D. Ale i tak jak podczas operacji spojrzałam do góry to widziałam coś tam w tych lampach brrrrr :szok:.

Hehe pisałam o tym wcześniej, żeby w lampy nie zerkac;-) można odlecieć z wrażenia;-) Ale szczerze mówiąc to przy cc do wyciągnięcia dziecka jest bardzo krótki czas, później zszywanie długo trwa i człowiek jest w takiej euforii, ze nie wnika w szczegóły i nie słucha jak mówia, ze sklapel chcą;-) czeka sie na dzidzie... a później przy zszywaniu to sie tylko o dzidzi myśli więc cz;-)as bardzo szybko mija:-)

Hehe pisałam o tym wcześniej, żeby w lampy nie zerkac;-) można odlecieć z wrażenia;-) Ale szczerze mówiąc to przy cc do wyciągnięcia dziecka jest bardzo krótki czas, później zszywanie długo trwa i człowiek jest w takiej euforii, ze nie wnika w szczegóły i nie słucha jak mówia, ze sklapel chcą;-) czeka sie na dzidzie... a później przy zszywaniu to sie tylko o dzidzi myśli więc cz;-)as bardzo szybko mija:-)

hehe ja to jestem strasznie ciekawska i pewnie bym zagladala w te lampy ale bez okularow i tak niewiele wypatrze :)

hehe ja to jestem strasznie ciekawska i pewnie bym zagladala w te lampy ale bez okularow i tak niewiele wypatrze :)

To może i lepiej :-D.

Ja mam pytanie trochę z innej beczki -------> dużo tu mówiłyście o jakimś stawianiu się brzucha. O co w tym chodzi???? Co to takiego??????

Aco byście powiedziały na to ? Dzidzia już zabrana do mierzenia,mąż poleciał robić fotki, a tu nagle cała ekipa: wszystko mamy ? Brakuje jednego wacika !!! i panika w sali ...moja siostra to myslala,ze zawału dostanie. Jeden do drugiego cos przebvakuje szukaja, telefon : znalazł sie przy dziecku ... ufff... a chcieli znowu ciąć ;)) no nieźle

Aco byście powiedziały na to ? Dzidzia już zabrana do mierzenia,mąż poleciał robić fotki, a tu nagle cała ekipa: wszystko mamy ? Brakuje jednego wacika !!! i panika w sali ...moja siostra to myslala,ze zawału dostanie. Jeden do drugiego cos przebvakuje szukaja, telefon : znalazł sie przy dziecku ... ufff... a chcieli znowu ciąć ;)) no nieźle

wow ale akcja musiala byc !!!!

Nie zazdroszcze takiej sytuacji:no:chyba bym odleciala.

A co do znieczulenia to ja twierdze ze bardzo rzadko je podaja bez zaplaty:tak:ja nie mialam znieczulenia i teraz raczej tez go nie chce:no:jakos przezylam pierwsze doswiadczenie wiec wiem co mnie czeka,mam nadzeje ze jednak nie bedzie to trwalo za dlugo bo moze wtedy zmienie zdanie:tak:moj gin jednak twierdzi ze lepiej rodzic bez zoo:tak:i jesli trafie ze to on bedzie odbieral porod to on juz sie postara zeby bylo w miare szybko.

reklama
tiramisu zrobione, miesko na gulasz sie dusi ... teraz troche sprzatania a potem zabieram sie za placki ziemniaczane :D

ale dzis piekna pogoda u mnie !!! normalnie szok !!! lampa, cieplusio ... az sie chce wyjsc z domu !!

Do góry