reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

A co wróciła już :-), że tak dobrze o niej mówisz? czy zostaje poza domem na następny tydzień:-D:-D:-D?

predzej to pierwsze wrocila i moze jakis prezencior sprawila:-) ze mea taka happy jest :-)hehee

haha kazala jutro po siebie przyjechac i powiedziala ze chocby za fraki ale babcie tu przywiezie /qrwa czy ona kiedykolwiek zacznie sie liczyc z naszym zdaniem czy raczej sie tego nie doczekamy ??????????? mariusz jej powiedzial co mysli o przywozeniu tu babci, babcia o tym nie chce slyszec ale ta pinda sie uparla i postawi na swoim !!!!!! no q jego mac !!!!/

reklama
a ja sie wlasnie wykapalam i sie zastanawiam czy mam ochote na jakis makijaz ?? tak szczerze powiem ze za nic nie chce mi sie jechac na ta impreze ... bedzie zarcia w cholere /a ja jakos apetytu nie mam/ bedzie trzeba sie usmiechac i mowic ze jest pieknie i kolorowo !! bedzie trzeba siedziec na niewygodnym krzesle /bo przeciez nie wezme ze soba sako !!/

ogolnie jest bleeeee

Z ostatniej chwili - wiadomosc od Asi !!!!!
"dzis po 19 bede miala ciecie !! trzymajcie kciuki!!"

a ja sie wlasnie wykapalam i sie zastanawiam czy mam ochote na jakis makijaz ?? tak szczerze powiem ze za nic nie chce mi sie jechac na ta impreze ... bedzie zarcia w cholere /a ja jakos apetytu nie mam/ bedzie trzeba sie usmiechac i mowic ze jest pieknie i kolorowo !! bedzie trzeba siedziec na niewygodnym krzesle /bo przeciez nie wezme ze soba sako !!/

ogolnie jest bleeeee

U mnie na takich imprezach dochodzi jeszcze picie, i opowiadaniu pierdół przy alkoholu. Wszyscy ryczą ze śmiechu a Ty sobie myślisz " co ja tutaj robię ooo, co ty tutaj robisz?"
Jakoś dziwnie ostatnio takie imprezy nudzą mnie. Niby nic strasznego nie robią- tylko świetnie się bawią, ale to już nie dla mnie, no i to niewygodne siedzenie brrrr

U mnie na takich imprezach dochodzi jeszcze picie, i opowiadaniu pierdół przy alkoholu. Wszyscy ryczą ze śmiechu a Ty sobie myślisz " co ja tutaj robię ooo, co ty tutaj robisz?"
Jakoś dziwnie ostatnio takie imprezy nudzą mnie. Niby nic strasznego nie robią- tylko świetnie się bawią, ale to już nie dla mnie, no i to niewygodne siedzenie brrrr
mnie też
co to za przyjemność patrzeć jak inni piją i się bawią:cool2:

reklama

no dokladnie o to chodzi !!!!! i te ciegle pytania "a jak sie czujesz?? a jak mala sie rusza?? i historie porodow rodzinnych !!!!! jak na poczatku ciazy jeszcze to jakos znosilam tak teraz doprowadzaja mnie te rozmowy do szewskiej pasji !!!! no i ostatnio zwyzywalam moja mlodsza siostre za dotykanie brzucha !!!! mloda sie obrazila na co moja mama i dwie stare siostry powiedzialy prawie hurem "jak bedziesz w 8 miesiacu ciazy to ci to przypomnimy!!!!"

Do góry