reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ale jestem w szoku przez Joaśkę, ale nam numer zrobiła :-D

3mam kciukasy za martę. Martuś 3maj się ty i "twoje' jajka.:-D

Kocham moją teściową... jutro przyjeźdza o 8 rano.
Kocham moją teściową, chyba wyjeżdzam na tydzień tylko jeszcze myślę gdzie:tak:
No kocham moją teściową... szukam plusów. Mam + znowu z rok jej nie będzie :-p:-D:-D
Buziaczki. Idę spać.

Mea my czekamy na początek stycznia nie? a co tam będziemy w 3ce ostatnich "grudniówek":-D

reklama
Ale jestem w szoku przez Joaśkę, ale nam numer zrobiła :-D

3mam kciukasy za martę. Martuś 3maj się ty i "twoje' jajka.:-D

Kocham moją teściową... jutro przyjeźdza o 8 rano.
Kocham moją teściową, chyba wyjeżdzam na tydzień tylko jeszcze myślę gdzie:tak:
No kocham moją teściową... szukam plusów. Mam + znowu z rok jej nie będzie :-p:-D:-D
Buziaczki. Idę spać.

Mea my czekamy na początek stycznia nie? a co tam będziemy w 3ce ostatnich "grudniówek":-D

ja kt dotrwasz ze mna do stycznia to bede ksiadz proboszcz !!!!

a ja sie onjadlam kromeczkami z maslem czosnkowym i teraz mi sie tym odbija !!!

ja kt dotrwasz ze mna do stycznia to bede ksiadz proboszcz !!!!

a ja sie onjadlam kromeczkami z maslem czosnkowym i teraz mi sie tym odbija !!!

Mea to ty mi normalnie tu żucasz wyzwanie :tak::-D
Oki zobaczymy.
Ja strasznie uparta jestem więc jeszcze wszystcy się zdziwią z moim ginem na czele... chociaż jak weszłam to jakby ducha zobaczył :-D:szok::-D

no i jestem ciekawa jak to bez fenka będzie:confused:
jak zwyklepodczas wizyty u swojego lekarza siedzielismy i gadalismy -'oby jeszcze dwa tygodnie' i tak przy kazdym spotkaniu :-Doby jeszcze dwa ,oby jeszcze dwa i tak ciagniemy juz tyle czasu...a doktor w koncu zaczal sie smiac ,ze walczymy teraz o kazdy dzien,tydzien a skonczy sie tym ,ze jeszcze wywolywac bedziemy musieli ,bo po terminie bedzie :-D
Noo dzieciaczki są niemożliwe. Pchają się w nieodpowiednich momentach a potem nagle im się odechciewa jak już faktycznie mogłyby wyjść:-p

U mnie było pracowite przedpołudnie, mój mąż zrobił weekendowe zakupy, umył wszystkie okna zmienił firany, poodkurzał, zrobił pranie, ja robiłam za kontrolę jakości:-)potem rodzice zajrzeli z sosem z wątróbki i szarlotką;-)całkiem miły dzień a pogoda super, ciepło słonecznie....
Ja byłam do późna na uczelni a potem z Moim mieliśmy pizzę i składaliśmy łóżeczko Perełki:-) Potem milsze chwile i teraz każdy ma czas dla siebie:-) Ja wreszcie kompa dorwałam.

reklama
Do góry