G
Georgina
Gość
Super wiadomości
Ale inaczej być nie mogło
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, WIADOMOSC OD JOASI !
'Jestem przeszczęśliwa mogąc trzymać jego małą główke. Mimo,że boli jestem bardzo zadowolona. Mały silny i zdrowy'
:-)
No costy nie nastawiaj sie tak,nie jest tak zle a jak wroci sie juz do domu jest sie najszczesliwszym czlowiekem na ziemi.Na mnie najgorzej dziala szpital,ale to tylko kilka dni .boozzzzzzzzzziu ja sie zaczynam bardziej bac o swoje reakcje niz o sam porodoj cos mi sie wydaje ze bedzie nieciekawie,,,,,,,,,,,,
No costy nie nastawiaj sie tak,nie jest tak zle a jak wroci sie juz do domu jest sie najszczesliwszym czlowiekem na ziemi.Na mnie najgorzej dziala szpital,ale to tylko kilka dni .
Naprawde wspolczuje dziwczyna ktorych tesciowe sa nadopikuncze ,jak mozna to tak nazwac.Ale mlodzi jacy spokojni hehe.Najgorsze jak ktos sie wtraca sadzac, ze wszystko wie lepiej.
Ja wstaję nie więcej niż 3 razy;-)
Mój T też po sobie nie posprząta...w pokoju owszem, ale do mycia naczyń, podłóg się nie tyka nawet...