G
Georgina
Gość
Wiem, wiem:-) Ale jak nikogo wokół nie ma to ładna orkiestra mi wychodzi:-)to źle że się powstrzymujeszniepowinno się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, wiem:-) Ale jak nikogo wokół nie ma to ładna orkiestra mi wychodzi:-)to źle że się powstrzymujeszniepowinno się.
ja już wysłałamMyślę, że Karolak to urodzi w tym tygodniuAle się zaczęło;D Może ktoś Asi przekaże info?
![]()
jakoś tak bo termin miała na grudniową wypłatę36 z kawałkiem chyba..
u mnie w szpitalu anestozjolog jest czynny przez 24 h więc skorzystam z tegoNo i Laski rozpakowane mają już za sobą porody i to w dodatku wszyscy za pomocą cc. Poboli i przestanie. Ciekawa jestem która kolejna, ale która sn urodzi bo interesuje mnie opis z porodu. Oby każda miała w miarę lekko.
A ja sama nie wiem czy chodzić w bokserce czy na to sweterek jeszcze bo raz mi zimno a raz ciepło. Nasiedziałam się przed kominkiem oglądając Olsenki a teraz mimo, że kominek daleko to dalej mam licka, ale siedzę w swetrze bo jak ściągam to zimno ehehe:-)wracam do naukipóki mi się jeszcze chce.
teściowa znowu przyhajcowała i zaraz będę okna otwierać bo się usmażę i uduszę!![]()
zzoZ czego Ty Natalka chcesz korzystać??
Z czego Ty Natalka chcesz korzystać??