reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Zostawic Was na chwilke a tu... takie dobre wiesci:szok::-)
Ciesze sie bardzo, ze juz tak konkretnie sie ruszylo, bo to napewno oznacza dla Marty koniec meczarni:tak: Trzymam kciuki aby ta ostatnia faza byla szybka i mozliwie jak najmniej bolesna...
Teraz czekam na jeszcze lepsze info:-)

A mnie cos dol brzucha pobolewa:eek:

Witam sie Monia juz pojechala, było rewelacyjnie, kurce szkoda ze tak szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My z Anią też zaciskamy kciuki:-):-):-)
To Sofik tak wywróżyła. Chyba się sprawdzi

Ja jej wrozylam 15 listopada bo moja Sofijka sie urodzila tego dnia dokladnie o 18:16 skonczy 4 latka!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joann dziekujemy za Zyczonka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurde super ze Marta juz na porodówc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

A ja napsilam do Marty:
Wziela biedulka epidural bo myslala ze umrze, nie dziwie jej sie po tylu dniach bolu , rozwarcie na 4 cm mowi ze chyba troche to jeszcze potrwa ale jzu ja nie boli, a ja mam cicha nadzieje ze dzis do polnocy urodzi hehehe

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Sofijki

Martusia teraz to juz napewno urodzi,jak juz epidura dostala jak sienie c dalejnie posunie moze jeszcze ja potna..najwazniejesze zeby urodzila zdrowego syncia.Solidaryzuje sie itzrmam kciukasy.

18:16!!!! No to star Sofijko wszystkiego najwspanialszego, obys zawsze byla taka slodka i grzeczna dziewczynka i mocno kochala swojego braciszka!!!:-)
Tort-niczym-prezent.jpg

Sofik moj m tez ma dzis 15 urodziny :laugh2: achhhhh te skorpionki:-D:cool2:
Mam nadzieje ze monia wiezie mi ciasto, bo cos mi waga za szybko spada :D

Ostatnia edycja:
Marta wkoncu, trzymam kciuki:-)

Dolaczam sie do zyczen dla corci Sofik "Wszystkiego naj..."

Ja juz po zakupach, wydalam wszystkie pieniadza albo jeszcze wiecej:no: Ale jakims cudem dopasowalam fotelik do mojego wozka:-)

Milego wieczoru:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
18:16!!!! No to star Sofijko wszystkiego najwspanialszego, obys zawsze byla taka slodka i grzeczna dziewczynka i mocno kochala swojego braciszka!!!:-)
Tort-niczym-prezent.jpg

Sofik moj m tez ma dzis 15 urodziny :laugh2: achhhhh te skorpionki:-D:cool2:
Mam nadzieje ze monia wiezie mi ciasto, bo cos mi waga za szybko spada :D

no co Ty ze twoj M tez z 15 ;-)
ciasto dalam nie za duzo :zawstydzona/y: bo wszytko zjedli udalo mi sie uratowac cosik dla Ciebie w ostaniej chwili :-D:-D
100 lat dla Twojego M

DZIEKUJE W IMIENIU CORKI Z ZYCZONKA!!!!

Marta jedzie
na CC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry