Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

musisz im jeczec ze juz nie dasz rady itp.Z nimi tak jest,wiem po samym emergency,ze jak sie nie czolgasz z bolu to beda Cie 3mac na poczekalni:-(Ja tez uwazam ze lepiej pojechac,te 2cm powinnas juz miec,a wtedy Cie zostawia mam nadzieje.Lepiej dmuchac na zimne..Dolaczam do 3mania kciukow,z reszta robie to kazdego dnia..jestesmy z Toba!właśnie obawiam sie ze nie mam tego rozwarcia i znowu mnie wygonią a wtedy to bym sie hyba załamała:-(ja im nawet mówiłam ze przy Damianie tez nie miałam rozwarcia a miałam juz bóle parte aż w końcu mały zaczął tracić tętno i oni to dobrze wiedzą a mimo tego nic nie robią a nawet jedna położna powiedziała mi ze to są te przepowiadające
mój K jeszcze w pracy,zaraz ma być i pomyślimy co robic![]()
ja tez mialam przodujace,ale racja-masz jeszcze czas zeby sie podnioslo,nie martw sie!Dobrze ze dzidz zdrowy!gratulacjeMarta strasznie wspolczuje!!! Trzymaj sie! Jeszcze troszke
A ja mam pytanie, czy ktoras z Was miala lozysko przodujace? Niestety wyszlo mi wczoraj na usg i troche sie zmartwilam, bo to nic dobrego :-( Ktores badania z kolei a ono nie idzie do gory. Wiem, ze jest jeszcze czas, ale wole wiedziec na co szczegolnie mam uwazac, bo gin mi zbyt wiele nie powiedzialNa necie same podstawowe info... Echhh... Nie wiem czy moge chodzic na basen, czy moge leciec na swieta do Polski... Pisza, zeby sie oszczedzac, nie wiem co zrobic z praca. Nic nie wiem
Nie panikuje, po prostu sie boje...
A z dobrych newsow, Dzidz zdrowy, wazy 422 gramy i jest Alexem na 100% :-)
Pozdrawiam i milej niedzielki zycze, ale pieknie dzis![]()
:-)
:-)i milych zakupkow.MRTA WIEM CO CZUJESZ....dzięki dziewczyny,ból staje sie nie do zniesienia a ciągle nieregularnywyglądam jak zombie:-(nie mam juz pomysłów zeby to przyspieszyć
![]()