moniak82
Fanka BB :)
Witajcie Mamuśki! Trochę mnie tu nie było, ale już powoli nadrabiam zaległości! i mam nadzieje że już będe na bierząco

Lubiczanko gratulacje!!! Jak tylko znajdziesz chwilkę to wrzucaj fotki małego. Czekamy z niecierpliwością
Marta trzymaj się! To już końcuweczka! A może już po wszystkim??
Zmykam do łózia. Moje dzidzio padło dziś o 21 więc pewnie za długo nie pośpi
. Ostatnio mamy dosyć ciekawe nocki. Wczoraj wieczoriem byłyśmy pierwszy raz na basenie, miałam nadzieje że z nadmiaru wrażeń padnie wcześniej i będzie spała. No i faktycznie zasneła jeszcze w samochodzie, pospała ze2h i o 22 wstała pełna energii i tak do 1 w nocy!!! ALe przynajmniej rano śpi ładnie i ja razem z nią a póżniej się wkurzam że dzień taki krótki
Dobrejnocki

Lubiczanko gratulacje!!! Jak tylko znajdziesz chwilkę to wrzucaj fotki małego. Czekamy z niecierpliwością

Marta trzymaj się! To już końcuweczka! A może już po wszystkim??
Zmykam do łózia. Moje dzidzio padło dziś o 21 więc pewnie za długo nie pośpi
. Ostatnio mamy dosyć ciekawe nocki. Wczoraj wieczoriem byłyśmy pierwszy raz na basenie, miałam nadzieje że z nadmiaru wrażeń padnie wcześniej i będzie spała. No i faktycznie zasneła jeszcze w samochodzie, pospała ze2h i o 22 wstała pełna energii i tak do 1 w nocy!!! ALe przynajmniej rano śpi ładnie i ja razem z nią a póżniej się wkurzam że dzień taki krótkiDobrejnocki
Juz sie coraz bardziej zastanawiam czy nie kupic tego oliatum co Misia polecala i reszty johnson natura
Dzis jedziemy na zakupki to sie bede jeszcze rozgladac
Na necie same podstawowe info... Echhh... Nie wiem czy moge chodzic na basen, czy moge leciec na swieta do Polski... Pisza, zeby sie oszczedzac, nie wiem co zrobic z praca. Nic nie wiem
Nie panikuje, po prostu sie boje...