reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie Mamuśki! Trochę mnie tu nie było, ale już powoli nadrabiam zaległości! i mam nadzieje że już będe na bierząco:tak::zawstydzona/y:
Lubiczanko gratulacje!!! Jak tylko znajdziesz chwilkę to wrzucaj fotki małego. Czekamy z niecierpliwością:tak:
Marta trzymaj się! To już końcuweczka! A może już po wszystkim??

Zmykam do łózia. Moje dzidzio padło dziś o 21 więc pewnie za długo nie pośpi:no: . Ostatnio mamy dosyć ciekawe nocki. Wczoraj wieczoriem byłyśmy pierwszy raz na basenie, miałam nadzieje że z nadmiaru wrażeń padnie wcześniej i będzie spała. No i faktycznie zasneła jeszcze w samochodzie, pospała ze2h i o 22 wstała pełna energii i tak do 1 w nocy!!! ALe przynajmniej rano śpi ładnie i ja razem z nią a póżniej się wkurzam że dzień taki krótki
Dobrejnocki

reklama
100lat dla Sofii
3128.gif
k12.gif

dziewczyny juz chyba ostatni dzień sie będe męczyć bo wcześniej w nocy skurcze były lżejsze i ustępowały a teraz od 3 sie strasznie męcze,z bólu aż łzy mi lecą,więc jak dzisiaj nic nie będzie to padne z wycieńczenia,już dłużej chyba nie dam rady:no:

MartaF - bądź dzielna;-) trzymamy kciuki i czekamy na niusy:-)
a w PL od wczoraj piękna pogoda (bynajmniej w moim rejonie) słoneczko grzeje - jakby wiosna była:tak: trzeba korzystac, więc jadę z małym na cały dzień do teściowej, bo mieszka nad jeziorkiem wśród lasów hehhheee...
miłego dnia Dziewczynki;-)

Witam w niedzielny poranek:-)

MartaF ty to rekordy chyba bijesz z tym oczekiwaniem, wspolczuje ze sie tak meczysz bidulko:no:

U mnie to jakies lewe te polskie sklepy sa bo nie ma kosmetykow:wściekła/y: Juz sie coraz bardziej zastanawiam czy nie kupic tego oliatum co Misia polecala i reszty johnson natura:sorry: Dzis jedziemy na zakupki to sie bede jeszcze rozgladac:tak:

Milej niedzieli:-)

Witam się!
Przede wszystkim,oczywiście:Marta trzymaj się,jesteś bardzo dzielna,choć wiem,że wycieńczona:-(Uwierz mi,że ja się już nie mogę doczekać Twojego synka i tego żebyś wreszcie odetchnęła z ulgą i bez bólu.Wiem,że to żadna pociecha,ale jestem z Tobą myślami(na pewno wszystkie foremki) i głaskam Cię po brzuszku:tak:
Dziś tak pięknie,chyba gdzieś z chłopakami wyskoczymy:tak:Idę do mamy dzwonić-niedzielny rytuał:happy:

Marta strasznie wspolczuje!!! Trzymaj sie! Jeszcze troszke :)

A ja mam pytanie, czy ktoras z Was miala lozysko przodujace? Niestety wyszlo mi wczoraj na usg i troche sie zmartwilam, bo to nic dobrego :-( Ktores badania z kolei a ono nie idzie do gory. Wiem, ze jest jeszcze czas, ale wole wiedziec na co szczegolnie mam uwazac, bo gin mi zbyt wiele nie powiedzial :eek: Na necie same podstawowe info... Echhh... Nie wiem czy moge chodzic na basen, czy moge leciec na swieta do Polski... Pisza, zeby sie oszczedzac, nie wiem co zrobic z praca. Nic nie wiem :baffled: Nie panikuje, po prostu sie boje...
A z dobrych newsow, Dzidz zdrowy, wazy 422 gramy i jest Alexem na 100% :-)

Pozdrawiam i milej niedzielki zycze, ale pieknie dzis :happy:

reklama
witajcie
dzięki dziewczyny,ból staje sie nie do zniesienia a ciągle nieregularny:no::wściekła/y:wyglądam jak zombie:-(nie mam juz pomysłów zeby to przyspieszyć:no:
Marta
wspolczuje ja pojechalabym na Twoim miejscu do szpitala i powiedziala ze baardzo ale to bardzo boli Cie blizna po CC ... i napewno juz zaczna dzialac
bo beda bali sie ze peknie ..powodzenia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry