reklama

Mamy z Irlandii!!

a u mnie ciągle nic:no::confused2:co 5,6 czasami 10 minut:-(chyba będą musieli go siłą wyciągac

mikimauro też tak myśle ze to przez tą rane,tyle ze właśnie moje dzieciaki miały tylko po 2,5kg:sorry:no i wcześniej jak juz mnie złapało to rodziłam a teraz wszystko sie cofa i na nowo zaczyna:eek::confused2:

agusik moją córcie też coś naszło bo całuje wszystkich,najczęściej po rękach:confused2::eek::-D

ide do wanny poleżeć zeby sobie troche ulżyć:sorry:

reklama
Mój mąż mawia że już anoreksja wemnie się wdała, powiem Ci że w ciąży sobie pofolgowałam i rostyłam się z 62 do 100kg. Na szczęście udało mi się to zrzucić dzięki oporowi swemu i zero słodyczy zero chleba makaronów oj wyliczać by było co i tak jest do dziś mam zakodowane w głowie że już nigdy taka niebęde. Co prawda przyznam się że raz na cały miesiąc siadam sobie przed tv z paczką batoników:-) ale to tylko że kocham słodycze; a to one mnie zgubiły w ciąży.:-p

Co z tymi dziecmi jakas plaga czy co haha Moj tez sie calusny zrobil i tulasny.
Agusik a ja ide sie teraz kapac i malego i tez bedziemy sie tulac bo tatus sie meczy jeszcze w pracy hehe

A moj Max tez jadl do 2 lat w nocy jescze raz hiihi

Co z tymi dziecmi jakas plaga czy co haha Moj tez sie calusny zrobil i tulasny.
Agusik a ja ide sie teraz kapac i malego i tez bedziemy sie tulac bo tatus sie meczy jeszcze w pracy hehe

A moj Max tez jadl do 2 lat w nocy jescze raz hiihi
Weź Ty się przeprowadź bliżej mnie bo to wszystko przecież chyba coś znaczy?:-D

Mój mąż mawia że już anoreksja wemnie się wdała, powiem Ci że w ciąży sobie pofolgowałam i rostyłam się z 62 do 100kg. Na szczęście udało mi się to zrzucić dzięki oporowi swemu i zero słodyczy zero chleba makaronów oj wyliczać by było co i tak jest do dziś mam zakodowane w głowie że już nigdy taka niebęde. Co prawda przyznam się że raz na cały miesiąc siadam sobie przed tv z paczką batoników:-) ale to tylko że kocham słodycze; a to one mnie zgubiły w ciąży.:-p
Niedługo się do Ciebie zgłoszę na odchudzanie
538.gif

Ciao Dziewczynki!

No i dalej niccccc....jesli chodzi o nowe bejbusy;-)

Jola- a cos sie tak uparla na to nivea..hihihi...nie no zartuje. luzzz...Bambino w polskich sklepach jest super. Czasem stosuje olivke jak mi sie oilatum konczy i myje malego mydlem. Lubie zapach tej oliwki z bambino. Chusteczek tez bambino teraz uzywam.

U nas najazd tesciow. Jest spoko. Tesciowka wysprzatala mi tak kuchnie, ze az blyszczy! :-)
Spijamy teraz wino, a oni ogladaja jakis mecz w tv...podobno wazny. Ja tam nie wiem...mam mecze w powazaniu szczerze mowiac;-)

No to nic. Zmywam sie wiec i dobrej nocy lasencje, a dla Marty rozhulania sie nareszcie:-)

Ale ja sie nie uparlam na nivea, bambino tez bardzo chetnie tylko ze tu nie ma:wściekła/y: w polskich tez nie maja kosmetykow:no: Poprostu nie chcialam johnsona ale czuje ze bede musiala:sorry:

Dobranoc wszystkim.... Marta trzym sie kobitko:-)

hejka lejdis:-)
Martus u Ciebie dalej cisza????.....hm...wiesz moze sprobuj male co nieco ze swoim m...mowia ze to dziala ale wlasnie wtedy kiedy pojawia sie juz skurcze..tzn przyspiesza cala akcje :szok::cool2: (ponoc jesli nie ma skurczy to nici z tej metody - tak tylko slyszalam:-D) ale ty pewnie wykonczona juz jestes.......;-)

Jola nivea do kapieli jest w dunsie i chusteczki rowniez a inne rzeczy w pl sklepie mozna dostac:-)

karolinanicola moj synek ma ponad 7 miesiecy a w nocy wstaje na jedzono dwa razy a pobudka jest 5/6 rano:szok::-)takze chyba jeszcze lepiej jak u Ciebie:laugh2::rofl2:
Misia to bedziesz umiala teraz cukier znalesc????:-D:rofl2::laugh2:
Lubiczanka jak tam Danielek...dawaj foty:tak:
Agusik przez zoladek do serca mowisz.........:laugh2:czysciutka, pachnaca...ciekawe jak to sie skonczy:-D:-D:-D
Ewelcia ale zdolny ten Twoj Szymcio - moj nawet nie raczkuje:-(;-)

A my popijamy winko i jest fajnie.......tulaski dla was mamuski:-)

hej Dziewczynki :-) ja tylko na chwilkę wpadłam, żeby sprawdzić czy są jakieś niusy od MartyF i Lubiczanki:tak: no i widzę jakiś postęp ;-) Lubiczanka - GRATULACJE!!! (spóźnione ale szczere:) Marta - trzymaj się ;-) a ja będę trzymać kciuki:-) szkoda, że nie wyszedł wam plan urodzenia w tym samym dniu;) byłoby wam raźniej:) uciekam, bo książka mnie "wzywa":-D spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry