reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

No to zaczęło się pewnie:-)
W nocy będziesz pewnie ganiać na porodówkę hehe:tak:

A ja nic...poczekam pewnie jeszcze dłuuugo...może parę dni, może tydzień i dalej...

reklama
No to najwyższa pora żeby zaczęło się coś dziać. Tylko kto nam będzie listę uzupełniał jak pójdziesz. Klaudzia żako już do nas zagląda
kasiula zdąży wrócić pewnie....:-D damy radę... nie ma się co martwić...
mała wyjść nie chce... więc jescze będę uzupełniać:-p
Chciałabym z Tobą urodzić:-)
Ale pewnie poczekam...
Zjadłam obiad i znów chyba zaraz mnie przeczyści...przed chwilą miałam skurcze takie ż promieniujące na dolną część pleców i uda...pojawiają się i znikają...no cóż najwidoczniej bło mi pisane pomęczyć się trochę...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: hihihi może jeszcze uda Ci się ze mną urodzić...
bo moja mała księżniczka to chyba lubi swój zameczek:-D
pewnie do konca miesąca bede ją nosić...
Kamcia to zycze owocnego ogladania ;-)
:confused2: domy.. hm.... kur^%%$ beznadzieja...
a te ładne... oczywiście już wynajtęe:crazy:

Ostatnia edycja:
A mój królewicz dokazuje...dziś nie dawał spokoju, a myślałam, że w niedzielę da sobie luz:-D
Męczy mnie ten ból...wolałabym, żeby to juz na poród było, ale gdzie tam, ciągle nieregularne! I nie nasilają się, ale utrzymują na poziomie..wrr

to tak jak u mnie..
raz boli raz nie... teraz to chyba śpi sobie nawet...
no ja to nie wiem już..
ale chciałabym mieć małą przy sobie.... i się ną cieszyć....

i mieszkać w nowej chacie o ile jakąś znajdę... i wogóle... chyba załapałam doła....:sorry:

Nie martw sie, wszytsko bedzie dobrze, a szpital to w koncu 2 -3 dni :tak:
Moze dowiedz sie czy wpuszcza Twojego meza z malym do Ciebie? U nas wpuszczaja, takze moj A bedzie z Julka przychodzil :tak:

Wątpie ,dwa lata temu nie wpuszczali to pewnie sie nie zmieniło a po drugie sezon grypowy to w ogóle wizyty są ograniczone. Myśle że lepiej żeby mąż go nie przywoził chyba gorzej bym potem zniosła jak by wracali do domku a może mały by płakał. Sama nie wiem :-(jakoś to będzie , zobaczymy ale już na samą myśl że te kilka dni mały będzie beze mnie płakać mi sie chce. :-:)-:)-:)-(

Hej,

właśnie wróciłam z kina :) w trakcie TAKIE SKURCZE MNIE ZŁAPAŁY!!! Miałam ich ze 4 co 10 minut ale mega silne!!! Takich jeszcze nie miałam! Przestraszyłam się nieźle :) ale minęły i dokończyliśmy film....
Kurcze ciekawe kiedy się zacznie, ale chyba będzie jednak bardzo bolało :(

Jejku ja to na tyłku nie moge wysiedzieć:no: jak wytrzymałaś w kinie, podziwiam dla mnie musiałoby być miejsce leżące:-D

babeczki u mnie pojawily sie skurcze narazie dosc niereguralne ale sa czesto i dosyc mocne takze kochane w ciagu paru godz sie okaze czy to nie falszywy alarm i bede rodzic:-)olejku nie zdazylam wypic bo sie skurcze pojawily:-)takze nie bedzie mnie pare dni...buziaki
?

gie-oska chyba dzidzia się wystraszyła tego olejku hi hi hi:-D oby się rozkręciło

Ka.M`cia głowado góry,napewno coś znajdziesz ładnego a dzidzia prędzej czy póżniej się pojawi innego wyjście nie ma hehe

to tak jak u mnie..
raz boli raz nie... teraz to chyba śpi sobie nawet...
no ja to nie wiem już..
ale chciałabym mieć małą przy sobie.... i się ną cieszyć....

i mieszkać w nowej chacie o ile jakąś znajdę... i wogóle... chyba załapałam doła....:sorry:

To chyba mamy ten sam problem:sorry:
Jeden pokój to mało dla trzech osób...a przestronne mieszkanie za duże dla starszej Pani po 80...ale ze starszymi nie wygrasz...

Ka.M`cia głowado góry,napewno coś znajdziesz ładnego a dzidzia prędzej czy póżniej się pojawi innego wyjście nie ma hehe
z dzidzią to wiem ale chatę muszę zmienić do 25 listpoada:sorry:
To chyba mamy ten sam problem:sorry:
Jeden pokój to mało dla trzech osób...a przestronne mieszkanie za duże dla starszej Pani po 80...ale ze starszymi nie wygrasz...
oj... to współczuję...
my mieszkamy sami..
ale płacimy 25każdego miesiąca i do 25 musimy się wyprowadzić... a u nas w mieście taka kaszana z chatami.. w okolicznych miastach też... dla mnie nie ważne czy będę miała 2 czy 5 pokoi...tylko żeby było niedrogo i ładnie...i bez grzyba na ścianach (co w Ie nie jest rzadkścią)
u nas się pojawił miesiąc temu.. że właściel nic z tym nie robi To ja powiedziałam że mieszkać tu nie będę...,ale nie wiedziałam że taka lipa z domami:confused2:
i teraz nie mamy gdzie

Ostatnia edycja:
reklama
z dzidzią to wiem ale chatę muszę zmienić do 25 listpoada:sorry:

oj... to współczuję...
my mieszkamy sami..
ale płacimy 25każdego miesiąca i do 25 musimy się wyprowadzić... a u nas w mieście taka kaszana z chatami.. w okolicznych miastach też... dla mnie nie ważne czy będę miała 2 czy 5 pokoi...tylko żeby było niedrogo i ładnie...i bez grzyba na ścianach (co w Ie nie jest rzadkścią)
u nas się pojawił miesiąc temu.. że właściel nic z tym nie robi To ja powiedziałam że mieszkać tu nie będę...,ale nie wiedziałam że taka lipa z domami:confused2:
i teraz nie mamy gdzie

Ojej to rzeczywiście:zawstydzona/y:
Ta kawalerka jest mojego T rodziców, maly czynsz płacimy...
Ale to dalej małe mieszkanko

Do góry