reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
kasiula zdąży wrócić pewnie....No to najwyższa pora żeby zaczęło się coś dziać. Tylko kto nam będzie listę uzupełniał jak pójdziesz. Klaudzia żako już do nas zagląda

mała wyjść nie chce... więc jescze będę uzupełniać

Chciałabym z Tobą urodzić:-)
Ale pewnie poczekam...
Zjadłam obiad i znów chyba zaraz mnie przeczyści...przed chwilą miałam skurcze takie ż promieniujące na dolną część pleców i uda...pojawiają się i znikają...no cóż najwidoczniej bło mi pisane pomęczyć się trochę...

bo moja mała księżniczka to chyba lubi swój zameczek

pewnie do konca miesąca bede ją nosić...
Kamcia to zycze owocnego ogladania ;-)

a te ładne... oczywiście już wynajtęe

Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
ja nie mam...Dziewczyny, cały dzień kłuje mi w podbrzuszu... Nieważne czy siedzę czy chodzę czy leżę... i to momentami staje się nie do wytrzymania... Macie tak?
ale zdaje mi się że już Twój czas

ja jestenm dzisiaj wściekła.... ehhhhh
Ostatnia edycja:
luuuzna
Mama Alanka
A mój królewicz dokazuje...dziś nie dawał spokoju, a myślałam, że w niedzielę da sobie luz
Męczy mnie ten ból...wolałabym, żeby to juz na poród było, ale gdzie tam, ciągle nieregularne! I nie nasilają się, ale utrzymują na poziomie..wrr

Męczy mnie ten ból...wolałabym, żeby to juz na poród było, ale gdzie tam, ciągle nieregularne! I nie nasilają się, ale utrzymują na poziomie..wrr
_Roszpunka_
to tak jak u mnie..
raz boli raz nie... teraz to chyba śpi sobie nawet...
no ja to nie wiem już..
ale chciałabym mieć małą przy sobie.... i się ną cieszyć....
i mieszkać w nowej chacie o ile jakąś znajdę... i wogóle... chyba załapałam doła....
no ja to nie wiem już..
i mieszkać w nowej chacie o ile jakąś znajdę... i wogóle... chyba załapałam doła....

JulciaS
Fanka BB :)
Nie martw sie, wszytsko bedzie dobrze, a szpital to w koncu 2 -3 dni
Moze dowiedz sie czy wpuszcza Twojego meza z malym do Ciebie? U nas wpuszczaja, takze moj A bedzie z Julka przychodzil![]()
Wątpie ,dwa lata temu nie wpuszczali to pewnie sie nie zmieniło a po drugie sezon grypowy to w ogóle wizyty są ograniczone. Myśle że lepiej żeby mąż go nie przywoził chyba gorzej bym potem zniosła jak by wracali do domku a może mały by płakał. Sama nie wiem :-(jakoś to będzie , zobaczymy ale już na samą myśl że te kilka dni mały będzie beze mnie płakać mi sie chce. :-
Hej,
właśnie wróciłam z kinaw trakcie TAKIE SKURCZE MNIE ZŁAPAŁY!!! Miałam ich ze 4 co 10 minut ale mega silne!!! Takich jeszcze nie miałam! Przestraszyłam się nieźle
ale minęły i dokończyliśmy film....
Kurcze ciekawe kiedy się zacznie, ale chyba będzie jednak bardzo bolało![]()
Jejku ja to na tyłku nie moge wysiedzieć

babeczki u mnie pojawily sie skurcze narazie dosc niereguralne ale sa czesto i dosyc mocne takze kochane w ciagu paru godz sie okaze czy to nie falszywy alarm i bede rodzic:-)olejku nie zdazylam wypic bo sie skurcze pojawily:-)takze nie bedzie mnie pare dni...buziaki
?
gie-oska chyba dzidzia się wystraszyła tego olejku hi hi hi

luuuzna
Mama Alanka
to tak jak u mnie..
no ja to nie wiem już..
i mieszkać w nowej chacie o ile jakąś znajdę... i wogóle... chyba załapałam doła....![]()
To chyba mamy ten sam problem

Jeden pokój to mało dla trzech osób...a przestronne mieszkanie za duże dla starszej Pani po 80...ale ze starszymi nie wygrasz...
_Roszpunka_
z dzidzią to wiem ale chatę muszę zmienić do 25 listpoadaKa.M`cia głowado góry,napewno coś znajdziesz ładnego a dzidzia prędzej czy póżniej się pojawi innego wyjście nie ma hehe

oj... to współczuję...To chyba mamy ten sam problem
Jeden pokój to mało dla trzech osób...a przestronne mieszkanie za duże dla starszej Pani po 80...ale ze starszymi nie wygrasz...
my mieszkamy sami..
ale płacimy 25każdego miesiąca i do 25 musimy się wyprowadzić... a u nas w mieście taka kaszana z chatami.. w okolicznych miastach też... dla mnie nie ważne czy będę miała 2 czy 5 pokoi...tylko żeby było niedrogo i ładnie...i bez grzyba na ścianach (co w Ie nie jest rzadkścią)
u nas się pojawił miesiąc temu.. że właściel nic z tym nie robi To ja powiedziałam że mieszkać tu nie będę...,ale nie wiedziałam że taka lipa z domami

i teraz nie mamy gdzie
Ostatnia edycja:
reklama
luuuzna
Mama Alanka
z dzidzią to wiem ale chatę muszę zmienić do 25 listpoada
oj... to współczuję...
my mieszkamy sami..
ale płacimy 25każdego miesiąca i do 25 musimy się wyprowadzić... a u nas w mieście taka kaszana z chatami.. w okolicznych miastach też... dla mnie nie ważne czy będę miała 2 czy 5 pokoi...tylko żeby było niedrogo i ładnie...i bez grzyba na ścianach (co w Ie nie jest rzadkścią)
u nas się pojawił miesiąc temu.. że właściel nic z tym nie robi To ja powiedziałam że mieszkać tu nie będę...,ale nie wiedziałam że taka lipa z domami
i teraz nie mamy gdzie
Ojej to rzeczywiście

Ta kawalerka jest mojego T rodziców, maly czynsz płacimy...
Ale to dalej małe mieszkanko