G
Georgina
Gość
Ciekawe kiedy Asia wyjdzie ze szpitala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Ci wróżę blisko terminu 13-15 grudnia:-):-)
A Ty masz termin na 1 grudnia? Jak tak to zaraz zajrzę w moją magiczną kulę:-)To ja też wyzywam Cię na terminwięc kiedy mnie czeka pieluszkowa przyszłość?
Ja Ci wróżę blisko terminu 13-15 grudnia:-):-)
Wiki ja tez mysle, ze kolo 10 urodzisz-w kazdym razie ciut przed terminem;-);-)
Ale mi nie wierzcie bo ja cienka w te klocki jeste![]()
A Ty masz termin na 1 grudnia? Jak tak to zaraz zajrzę w moją magiczną kulę:-)
OK. Ja mam czuja Kochana, że Ty urodzisz 26-29 listopada:-):-)weź pod uwagę wszystkie 4 moje magiczne terminy
Naładowałam baterie w aparacie cyfrowym, cudI mam plan by aparat schować do torby już. Jak będę potrzebować wcześniej to zawsze idzie wyjąć a potem znowu włożyć. A kubek i sztućce to chyba się pakuje jak już jest tak daleko? Czy teraz?
Naładowałam baterie w aparacie cyfrowym, cudI mam plan by aparat schować do torby już. Jak będę potrzebować wcześniej to zawsze idzie wyjąć a potem znowu włożyć. A kubek i sztućce to chyba się pakuje jak już jest tak daleko? Czy teraz?