reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Czop chyba może być przeźroczysty, brunatny albo podbarwiony krwią.
Rozstępy... ja mam pocięte całe pośladki, ale nic to kiedyś zbledną.

Tylko pośladki?? to ja Ci gratuluje i zazdroszcze... moj brzuch wyglada jak wielka wojna rozstepow do tego cale boczki piersi... uda juz sie zabielily i nie widac ale mam jeszcze dosc mocne pod kolanami!!!!

reklama
Kasia kochana :) wyczytałam że cisnienie sie w miare unormowało u Ciebie i serduszko tez lepiej..:)
ciesze sie strasznie :*

tak Kochanie, ciśnienie rano było ładne, zaraz będę mierzyć znowu i mam nadzieję, że się trzyma. serce nie łomocze bo odstawiłam Fenia i nawet mnie skurcze nie łapią (odpukać), brzuch już też miękki.

Dziewczyny mam prośbe powiedzcie mi czy przydazyło sie Wam cośtakiego-bol raczej kłucie w prawym boku tuż pod rzebrami,bol tak silny (trwajacy chwile)ze nie mozna oddechu złapac .zdazyło mi sie to 3 razy w ciagu 2 tyg-wystraszyłam sie niesamowicie bo az mnie wykreciło jestem w 33 tygczy moze ktoras z Was miala cos takiego prosze napiszcie coś
tak sobie pomyślalam ze to wyrostek albo pęcheżyk żółciowy ale po 5 min przestało boleć prosze o rade!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tak miałam ale u mnie to trwalo 3 dni i przeszlo!!! podejrzewam ze moze mala mi jakiegos kopniaka mocniejszego sprzedala... u mnie to wystapilo raz i juz wiecej sie na szczescie nie powtorzylo bo nie moglam w ogole lezec na tym boku i oddychac głeboko tez nie.

Anoola jak się czujesz tak w ogóle?? Pewnie wiesz o co pytam.
domyślam się.
powiem tak-w sobotę był, kwiaty były.. wielki płacz .. obiecanki-cacanki wielkiej zmiany..
na kolacje pojechaliśmy.. i na 2012 do kina..a później każdy w swoją stronę.
oczywiscie jak mnie odwoził prosił zebym wrocila do domu ale stanowczo powiedziałam NIE.
w niedziele tez chcial przyjechac ale powiedziałam że nie chcę na niego patrzeć na razie żeby wszystko sobie poukładać..
fakt że brakuje mi go strasznie , popłakuje sobie po cichu.. ale wiem ze jeśli to przetrzymam a on naprawde udowodni że mu zależy to wszystko może być dobrze.

ja mam zebre..na dupie .. te kremy na rozstępy chyba nic nie pomagają :/ na początku kupowałam mustelle /109 zeta, w promocji nieraz mi się udało znaleźć za 89../ później portfel topniał to kupowałam jakiś Pharmaceris za 35 zeta, a ostatnio chciałam spróbować tańszego, niby niemiecki to myśle-dobry, jakiś Fissan czy coś za 22 zeta - CO ZA SYF haha śmierdzi jak nie wiem co... tłusty,klei sie do wszystkiego, kolor taki beż fuj fuj jak końska maść normalnie... ehh... a Wam jakiśkrem pomaga ? :eek:

A ja naprzyklad bardzo sobie chwale FISSAN bo on mi bardzo pomogl na rozstepy i w bardzo szybkim tempie powodowal ich bledniecie. widocznie na kazdego inaczej dizala. Najgorzej wspominam krem na rozstepy z perfecta mama!!! to jest jak dla mnie jakis pic!!! widocznie na mnie ten krem nie mogl znalezc zastosowania!

reklama
Tylko pośladki?? to ja Ci gratuluje i zazdroszcze... moj brzuch wyglada jak wielka wojna rozstepow do tego cale boczki piersi... uda juz sie zabielily i nie widac ale mam jeszcze dosc mocne pod kolanami!!!!

jak dotąd tylko pośladki i okazało się, że mam je już od kilku dni, ale mąż nic mi nie mówił, bo nie chciał mnie denerwować:-D kochany jest, prawda? Odpukać mam nadzieję, że brzuch i piersi zostaną oszczędzone.

Do góry