reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

"a mnie denerwuje wlasnie taka minka" :confused2:bo lepsze sa takie :-) no kazdy chyba moze jak chce pisac ale i tak kazda bedzie denerwowalo co innego
oczywiscie ja zartuje bo mnie nic nie denerwuje jesli chodzi o forum i kazda moze sobie robic przeciez co chce i pisac jak chce i co chce .....

chyba mam prawo do wyrażenia własnego zdania?

reklama
mi dziś trudno mieć taką minkę:-)...koszmarnie się czuje po tym fenku i innych lekach, rano wymiotowalam strasznie i trzesę się jak galareta :-(

Wspołczuje ,,, ja sie ciesze bez kitu ze ja nie mam takich przypadlosci .... chcialabym wam pomoc no ale nie da sie ... jedyne co wam pomoze i ulczy to jak zobaczycie swoje szkrabki malenkie i ich usmiech wasze bole wynagrodzi :-)

mi dziś trudno mieć taką minkę:-)...koszmarnie się czuje po tym fenku i innych lekach, rano wymiotowalam strasznie i trzesę się jak galareta :-(

a ja mam znowu twardy brzuch, wysokie ciśnienie i trzeci dzień z rzędu migrenę... póki co mam nadzieję, że to przez odstawienie Fenka, ale jeśli do jutra nie minie to jadę na IP.

a ja mam znowu twardy brzuch, wysokie ciśnienie i trzeci dzień z rzędu migrenę... póki co mam nadzieję, że to przez odstawienie Fenka, ale jeśli do jutra nie minie to jadę na IP.
jajku mam nadzieje ze wszystko jednak minie.. w koncu długi czas byłas na Fenku to organizm ma prawo inaczej sie zachowywac bez jego braku..
Ty to sie nacierpisz bidulko :*

reklama
Do góry