W
wika_20
Gość
anoola wiesz ja nie uwazam ze moderator jest szefem tak jak luuuzna ale ty chyba tez tak uwazasz ,.... i ja cale zadnego regulaminu niechce bo przeciez dobrze jest tak jak jest i po co to psuc??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bez komentarza..super wiesci :-)
hahaha a co moze TY ??? :-)a dlaczego niby nie ja ???? co ??? heheeh
Aleo co chodzi Tobie dziewczyno ??? Po pierwsze co Cię interesuje nasze forum ? Pilnuj swojego nosa i swoich listopadówek, po co wogóle tutaj zaglądasz??? Po drugie ... pisz wyraźniej bo się cięzko czyta
Moderator jest od pilnowania ładu i składu na forum..anoola wiesz ja nie uwazam ze moderator jest szefem tak jak luuuzna ale ty chyba tez tak uwazasz ,.... i ja cale zadnego regulaminu niechce bo przeciez dobrze jest tak jak jest i po co to psuc??
bez komentarza..![]()
byłby regulamin i osoba która pilnowała by przestrzegania jego zasad to wiele by to wniosło..a ja uważam, że regulamin jednak by się przydał...
może zwiniemy Listopadówkom?