_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a właśnie przestrzegam....tak, doskonale wiem co jest zawarte w punkcie 3 i 5i jest mi doskonale znany.
a skoro mowa o punkcie 5, to powiedz mi koleżanko, dlaczego go nie przestrzegasz??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a właśnie przestrzegam....tak, doskonale wiem co jest zawarte w punkcie 3 i 5i jest mi doskonale znany.
a skoro mowa o punkcie 5, to powiedz mi koleżanko, dlaczego go nie przestrzegasz??
a właśnie przestrzegam....bo ja nie zauważyłam żebym pisała jakoś nie tak....
![]()
nieprecyzyjny dla |Ciebie bo nie umiesz czytać•....oj, wedle ścisłości, Twój wyboldowany post, niejeden który widziałam.
https://www.babyboom.pl/forum/listo...czyli-co-i-jak-na-podforum-30848/#post4180926
skończ dziewczyno dyskusje, bo robią się nudne.
a ja do regulaminu grudniówek (który zapewne powstanie, niestety nie przywłaszczymy sobie waszego, bo wg mnie jest nieprecyzyjny) dołączam podpunkt:
tyle w temacie.
- wszelkie wypowiedzi osób niezwiązanych z podforum będą kasowane
nieprecyzyjny dla |Ciebie bo nie umiesz czytać•....
"Ad.5 Prosimy o nie pisanie z CAPS LOCKIEM - drukowanymi literami jak i POGRUBIANIA LITER BOLDEM w całym poście, co w netykiecie uważane jest za krzyk. Tych opcji używamy wyłącznie do zaznaczenia ważności fragmentu danej informacji lub użytkownika, do którego jest ona skierowana, "
Cherie szkoda nerwów na dyskusje z osoba, która ma problemu w stylu-ściągnięcia postaci disneya i kolorów napisów ...jak dla mnie śmiech na sali !