reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

fajnie:)
ja sie zastanawiam czy na necie kupic, jakby tabele byly, zmierze sie w domku ... koniecznie czarny pewnie kroj sportowy no i ze zdejmowanym cycem ale nie odpinanym bo podobno potem jest zabawa w lapanie ramiaczka :)
no ja se własnie coś takiego upatrzyłam.. za bagatela.. 15 zł :-D ale nie mam natchnienia iść na miasto i kupić może jutro sie przejdziemy z mamą :)

reklama
A mi się już torba nie dopina!

U mnie to samo z pakowaniem... już się nie mieści nic

otóż to - dołóż do tego pampersy, podkłady poporodowe, ręczniki, kapcie - i pół torby wsiąknęło

Mam pytanie - będziesz rodzić w Toruniu? Pytam, bo położna z toruńskiego szpitala mi mówiła, ze nie trzeba mieć swoich podkładów poporodowych, że niby dają w szpitalu. Oczywiście paczkę swoich i tak wezmę, ale tak z ciekawości pytam :-)

U mnie to samo z pakowaniem... już się nie mieści nic

Mam pytanie - będziesz rodzić w Toruniu? Pytam, bo położna z toruńskiego szpitala mi mówiła, ze nie trzeba mieć swoich podkładów poporodowych, że niby dają w szpitalu. Oczywiście paczkę swoich i tak wezmę, ale tak z ciekawości pytam :-)

hehe jasne, że w Toruniu! Dają podkłady, ale kupiłam tak dla pewności; ostatnio jak leżałam na patologii to nawet ręczników papierowych zabrakło i musiałam swoje dawać...

Hej dziewczęta,
ja na sekundę dosłownie, bo jadę zaraz do szpitala. Byłam na wizycie u ginki i szyjka poniżej 2cm (wg niej to mało) i częste stawianie się macicy. A ponieważ mieszkam w gównianym mieście to dała mi skierowanie do szpitala bo tylko tam mogą mi zrobić KTG. Laptopa boję się wziąć ze sobą, więc nie będę na bieżąco. Zamierzam wyjść w środę rano bo młody ma pasowanie na przedszkolaka i nie chcę tego opuścić, najwyżej wyjdę na własne żądanie. No chyba, że okaże się, że jest z moją szyjką i skurczami źle.
Trzymajcie się te co mają się trzymać a lekkich porodów życzę tym, które już mogą :-)

reklama
Hej dziewczęta,
ja na sekundę dosłownie, bo jadę zaraz do szpitala. Byłam na wizycie u ginki i szyjka poniżej 2cm (wg niej to mało) i częste stawianie się macicy. A ponieważ mieszkam w gównianym mieście to dała mi skierowanie do szpitala bo tylko tam mogą mi zrobić KTG. Laptopa boję się wziąć ze sobą, więc nie będę na bieżąco. Zamierzam wyjść w środę rano bo młody ma pasowanie na przedszkolaka i nie chcę tego opuścić, najwyżej wyjdę na własne żądanie. No chyba, że okaże się, że jest z moją szyjką i skurczami źle.
Trzymajcie się te co mają się trzymać a lekkich porodów życzę tym, które już mogą :-)
powodzenia w szpitalu i pozytywnych badanek :)

Do góry