reklama
A
AnOoLa88
Gość
Ja bedę walczyć o SNLaski czy ktoras u nas Sn urodzi czy wszystkie damy sie pokroic??![]()

Ja bedę walczyć o SN![]()
Mi nawet cesarka przez myśl nie przeszła, pierwsze dziecko urodziłam SN i nie wspominam źle, od sierpnia mała była główką w dól, a tu 38 tydz i zonk
A
AnOoLa88
Gość
straszna szkoda..Mi nawet cesarka przez myśl nie przeszła, pierwsze dziecko urodziłam SN i nie wspominam źle, od sierpnia mała była główką w dól, a tu 38 tydz i zonk
moja siedziała na pupci ale wyraźnie czułam że się przekrecila co i teraz w kopniakach mozna rozróżnić..
a jakby mi sie znowu przekrecila to bym sie juz wnerwiła.. ;/
kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja dopiero teraz zasiadlam do kompa,pewnie bede miala niezle do nadrobienia ale najpierw sie pochwale:-)przyszla do mnie przesylka z posciela,przewijakiem,wypelnieniem i materac i jestem zadowolona:-)no i druga mila nowina to taka ze meza bratanica czyli Julci chrzestna zostala MISS ZDUNSKIEJ WOLI czyli naszego miasta:-)jesli chcecie zobaczyc to wstawiam krociutki filmik i fotke:-)Nasze Radio 104,7 FM ale niespodzianka:-)
Teraz ide was nadrabiac;-)
reklama
A
AnOoLa88
Gość
Pogratulowac Julci chrzestnej..Ja dopiero teraz zasiadlam do kompa,pewnie bede miala niezle do nadrobienia ale najpierw sie pochwale:-)przyszla do mnie przesylka z posciela,przewijakiem,wypelnieniem i materac i jestem zadowolona:-)no i druga mila nowina to taka ze meza bratanica czyli Julci chrzestna zostala MISS ZDUNSKIEJ WOLI czyli naszego miasta:-)jesli chcecie zobaczyc to wstawiam krociutki filmik i fotke:-)Nasze Radio 104,7 FM ale niespodzianka:-)