reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewczyny, ja sobie właśnie przed chwilą zdałam sprawę, że lada dzień mnie też potną, bo przecież z cesarką nie czeka się do terminu:szok::szok::szok:
Dobrze, że idę na wizytę w czwartek na 20, to na piątek mnie nie pośle, bo się nie zgodzę, bo ..... będę musiała wymyślić sobie jakieś zadanie niecierpiące zwłoki;-)
Czyli przyszły tydzień , a będzie to już 39 :-)

Dzisiaj jak lekarz dzwonił, do tego swojego kolegi i mnie przedstawiał, mam pacjentkę 38 tydzień ciąży, 38 lat, ja w myślach dodała- rozmiar buta 38 i ubrań też 38- czyli musiało coś specjalnego z tego wyjść-:-D:-D:-D Wogole ja zamiast się zmartwić tą całą sytuacją (już miałam wszystko uporządkowane) ja zaczęłam się śmiać, wszyscy w koło zdziwieni, że nie płaczę i się nie smucę- ja im tłumaczę, że przecież nic nie zmnienię - pozostało tylko wziąć śmiechem całą tą sytuację :-D:-D

Laski mam propozycje-chociaz niewiem czy regulamin na to pozwala:-D:-D, moze jednak zrobimy nowa konkurencja na Porod Naturalny-ktora pierwsza??, bo narazie wszystko zostalo obstawione przez cesarki

no z tym regulaminem to ciężko, może pewne osoby udzielą odpowiedzi :shocked2::laugh2:
a, i sprawdź czy już ktoś nie wymyślił takiego konkursu, bo znowu o plagiat nas posądzi :no:

Troche nadrobilam wiec pisze zeby ten post nie byl na cala strone:-)zostalo mi jeszcze 14 stron.

Ciekawe dlaczego zle sie czyta ??? normalnie literki to literki :-D i chyba to jest tylko forum i kazda z nas moze pisac jak sobie chce to ze mea naprzyklad stawia czesto !! dwa wykrzykniki to co znaczy to ze sie unosi czy cos ??? nie poprostu tak sobie je stawia tak jak INNE PISZA Z CAPS LOOKIEM CZY POGRUBIONE NO BEZ PRZESADY PISAC CHYBA MOZEMY SOBIE JAK CHCEMY

Ja tez tak mysle:tak:mi wogole to nie przeszkadza:no:

Zapomniałam sie pochwalić że przyszedł do mnie dziś ten album "moj pierwszy rok"...:-)

Szczesciara:tak:ja jakos dalam sobie juz spokój,bede atakowac jak nie dostane w szpitalu:tak:

A dzisiaj byłam na USG, jak zwykle zbadana tylko przez brzuszek ... szyjkę miałam badaną na drugiej wizycie a póxniej nooolll ... mała waży 2636gram ;) gin stwierdził,że przy takiej wadze już nie można mówić, że dziecko urodziło się wcześniakiem (nawet jakby naświat miało przyjść za 5 minut ) a ten gin to taki fajny dziadus :) Serducho jak dzwon, zadnych innych dolegliwosci, brzuch mi sie juz bedzie stwaial i przyjda skócze przepowiadajace -ale to norma, mogę urodzić nawet na Mikołaja ;) <oby> kolejna wizyta 3 grudnia ;))) no i ... w końcu wzięłam L4,oczywiście będę chodzić na 5 godz. do pracy tak od 10 do 15 :) no ale to zawsze 3 h więcej w domciu w łóżeczku a boję się sama zostawac w domu bo jak się coś zacznie a mój Marcin będzie w pracy ???ojoj masakra ;) dobra lece sprzątać mieszkanko a później poprasuję ciuszki buziole!

No i pieknie:tak:super wiadomosci:-)

Luuuuzna nie wiem czy bycie nie fair w twoim przypadku jest ok ale chyba tak....:sorry:
u nas piszesz slodko i kolorowo... a tu przychodzisz na nas psioczyć...
nikt nikogo nie wytykał jak sama widzisz tylko dziewczyny stwierdziły fakt.
Myślaam że jesteś bardziej wporrządku
Po to się wybieera moderatora ay zrobił porządek na forum co nie znaczy że jeest szefem jak to pisały któreś ziewzyny...
chya nie macie pojęcia po co się dostaje to odznaczenie:sorry: ale to już wasz indywidualny problem...

co do regulaminu naszego... wyśmiewacie a później pewnie i tak zjedziecie go z nas tak samo jak listę listopadówek:sorry:
a po 2 jest to ogólny regulamin bb z którym się najwidoczniej nie zapoznałyście
a jeśli chodzi otę wypowiedź.. to wybacz koleżanko... ale naucz si czytać ze zrozumieniem:tak:

bo nikt sobie tyłka nie liże... tylko potrafimy zadbać o swoje foum i mamy kulturę....

Ale w czym wy macie problem??Niech kazdy pilnuje swojej DUP...

byłby regulamin i osoba która pilnowała by przestrzegania jego zasad to wiele by to wniosło.. :)

Moze ty sie za to wezmiesz?Masz szanse wiec mozesz sie wykazac:tak:

Mi też nie przeszkadza, jak ktoś z innych miesięcy tu zagląda. Tylko dlaczego personalnie krytykują naszego moderatora. To już jest nie fair. My się nie wtrącamy do ich moderowania, więc niech one też zostawią meę w spokoju. Takie jest moje zdanie.

Popieram:tak:kazda z nas ma swoje zycie i obowiazki,nikt nie siedzi tu caly czas i pilnuje porzadku.WARA OD NASZEGO MODERATORA!

zgadzam sie ! przeciez jak byly jakies pomysly to razem o nich dyskutowalysmy na forum i ewentualnie byly wdrazane ! a moze kolezanka z listopadowek ma ambicje byc moderatorem calego BB i chce ustawic wszytsko tak jak jej sie podoba ;-);-);-)
Najwqzniejsze ze nam jest tak dobrze;-)

Nie martw się już sobie bo jak widać trzeba co niektórym wytłumaczyć dokładnie o co chodz... bo inaczej to jakoś nie bardzo...
ale mam nadzieję że jak już wasze moderatorki doprowadzą wszysto do porządku będzie większy ład:tak: czego wam życzę serdecznie...
Pozdrawiam

Nie mamy takiej potrzeby:no:pilnujcie swojego watku.

kurde pisalam o Wojtysiowej patrze na tel a tu sms od niej...
spojenie sie calkiem rozeszlo i nie moze rodzic sn...bedzie cesarka za 2 lub 3 dni...

Oj nieciekawa sytuacja:no:trzymamy kciuki;-)
Żyjemy! Obie! Prawie nic nam nie jest! To znaczy ciągle jeszcze wali mi serducho po lekach i mam ogólną trzęsiawkę, ale nadal w dwupaku i już w domku. Choć za jakieś 5-7 minut wychodzę do szkoły ;-)
Sytuacja ma się następująco: Misiulek jest najbardziej upartą osobą we wszechświecie i nie dała się przekręcić. Mimo, że lekarz bardzo się starał i dosyć mocno to bolało. Przed i po byłam pod KTG 20 minut na start i ponad godzinę potem oraz w międzyczasie USG na jakimś zabytkowym sprzęcie. Ogólnie Miśka bawiła się świetnie, my nieco gorzej. Po całej aferze miała czkawkę, co śmiesznie się zapisało na wykresie, a potem spokojnie zasnęła i nie chciała się dać obudzić ;-) Tzn. budziła się na zasadzie "dajcie mi spokój, śpię i nie chcę nic od Was".
Rezultat jest taki, że lada dzień dostaniemy list ze szpitala z dokładną datą CC, ale do wyboru są właściwie tylko 3 dni: 24.11, 26.11 i 1.12. Tak więc najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu zostaniemy szczęśliwymi rodzicami!!!
Ciekawe czy ktoś będzie szybszy? ;-)
A teraz szybka zupka i do szkoły! Odezwę się jutro, jak nadrobię wszystkie zaległości!
Trzymajta się Dziewuszki! I dzięki wielkie za kciuki!!!

No to uparciuszek z tego twojego bobaska:tak:
Fajnie ze juz niedlugo bedziesz miala swoje malenstwo w ramionach:-)

Natalko, w piątek będziesz z Lenką :-p

Czy Twoja szklana kula nie mówi nic na temat mojej Hani?
Sprawdź, może się jeszcze przekręci przed czwartkową wizytą u gina:-):-)

I błagam nie ujrzyj porodu w ciągu najbliższych 10 dni, planowałam pochodzić w ciąży jeszcze z 20 dni i w drodze kompromisu mogę zgodzić się na 10 ale ani dnia krócej;-);-)

Natalka lepeij nie wiedziec-szkoda twoich nerwow na nie!!

Dobra Diphergan zaczal dzialac wiec ide lulu zanim mi glowa nie spadnie na klawiature sama:confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry