reklama
Oliwka oczywiście jeszcze nieśpi,cos usnąć dzis nie moze 

czekam az uśnie bo chce obejrzeć jutrzejszą Brzydulę

teraz oglądam z wyprzedzeniem bo jak wracam z pracy to akurat sie kończy a o rana to nie mogę wytrzymać

czekam az uśnie bo chce obejrzeć jutrzejszą Brzydulę

Witam! Ja dopiero teraz bo dzisiaj dzień w biegu... Jutro też jedziemy na szczepienie i nie wiadomo jak potem będzie

Teraz Zuza spi. Też coś śpiąca jestem. ostatnio godz. 21 a ja bym najchętniej do wyrka wskoczyła. Starzeje się czy jak

Teraz Zuza spi. Też coś śpiąca jestem. ostatnio godz. 21 a ja bym najchętniej do wyrka wskoczyła. Starzeje się czy jak

Natalineczka555
kocham kochać :)
a ja sobie haftuje 

Marta1981
Rodzyneczka
Nadrabiałam Moderatornię i dlatego mnie nie było a i jeszcze klatkę musiałam umyć,bo koniec mojego dyżuru
.
Poprawka na palucha Julka - nie rozcięty tylko jak mu wyciągałam to odcięło mu mięska trochę a że krwi było sporo to dopiero teraz przyczaiłam i teraz wystruganego paluszka ma:-
zawstydzona/y:.Ale dobrze,że ropą podchodzi,bo to znaczy że się goi

.
Dziewczyny,jak szefowa Lipca 2007 i Lublina częstuje to się nie odmawia
- więc łyżeczki w rękę i SMACZNEGO;-)
No to Wam smaka na kolację narobię,bo zamaniło mi się makaron z tuńczykiem i 2 talerze zjadłam

.

Poprawka na palucha Julka - nie rozcięty tylko jak mu wyciągałam to odcięło mu mięska trochę a że krwi było sporo to dopiero teraz przyczaiłam i teraz wystruganego paluszka ma:-

Dziewczyny,jak szefowa Lipca 2007 i Lublina częstuje to się nie odmawia

No to Wam smaka na kolację narobię,bo zamaniło mi się makaron z tuńczykiem i 2 talerze zjadłam

Ja tez ostatnio ogladam "M jak milosc"aja oglądam sobie M jak Miłość:-)
Slicznie wygladaliscie

Moja Klaudia dokladnie tak samo staje na glowieNo to dałam Wam kilka zdjęćbo Kubka to już dawno tu nie wrzucałam
a to z poduszkami na łóżku to jego ulubiona pozycja nawet na podłodze staje na głowie hehe :-) a odkurzacz to ulubiona zabawka
![]()

Oj to nieciekawie z tym paluszkiemNadrabiałam Moderatornię i dlatego mnie nie było a i jeszcze klatkę musiałam umyć,bo koniec mojego dyżuru.
Poprawka na palucha Julka - nie rozcięty tylko jak mu wyciągałam to odcięło mu mięska trochę a że krwi było sporo to dopiero teraz przyczaiłam i teraz wystruganego paluszka ma:-zawstydzona/y:.Ale dobrze,że ropą podchodzi,bo to znaczy że się goi
.
Dziewczyny,jak szefowa Lipca 2007 i Lublina częstuje to się nie odmawia- więc łyżeczki w rękę i SMACZNEGO;-)
![]()
No to Wam smaka na kolację narobię,bo zamaniło mi się makaron z tuńczykiem i 2 talerze zjadłam.

A torcik pychotka;-):-)
Moi jzuz spia

Zjadlam juz kolacyjke i zaraz zobacze czy jest cos w tv

Natalineczka555
kocham kochać :)
masz spust kochana, a jak tam twoj cykl bo ja jakas nie w temacie ale nowego suwaczka nie widze wiec chyba nic nie kiełkuje???Nadrabiałam Moderatornię i dlatego mnie nie było a i jeszcze klatkę musiałam umyć,bo koniec mojego dyżuru.
Poprawka na palucha Julka - nie rozcięty tylko jak mu wyciągałam to odcięło mu mięska trochę a że krwi było sporo to dopiero teraz przyczaiłam i teraz wystruganego paluszka ma:-zawstydzona/y:.Ale dobrze,że ropą podchodzi,bo to znaczy że się goi
.
Dziewczyny,jak szefowa Lipca 2007 i Lublina częstuje to się nie odmawia- więc łyżeczki w rękę i SMACZNEGO;-)
![]()
No to Wam smaka na kolację narobię,bo zamaniło mi się makaron z tuńczykiem i 2 talerze zjadłam.
anaconda27
styczniówka2006
Witam wieczorową porą
Ja tylko na chwilkę zajrzałam poczytać co u was i zaraz zmykam do łóżeczka

A coś takiego
ELEKTRONICZNA GRA EDUKACYJNA PRZEDSZKOLAK PROMOCJA (808189056) - Aukcje internetowe Allegro
No to super piechurka z niej rośnie

Ja swojej to robię taki pół na pół cebula i czosnek

Podlizywaczka;-);-)

Fajna z was rodzinka a Kubuś pozycje ma superowe

Ja tylko na chwilkę zajrzałam poczytać co u was i zaraz zmykam do łóżeczka

Anaconda a co fajnego Mai kupilas????
A coś takiego
ELEKTRONICZNA GRA EDUKACYJNA PRZEDSZKOLAK PROMOCJA (808189056) - Aukcje internetowe Allegro
My sie wybralismy na spacerek UWAGA bez wozka Emily dala super rade bylismy 1,5 godz na dworze i non stop spacerowalismy a ona ani razu nie chciala na raczkii nawet nie jest zmeczona napewno jak bysmy dluzej spacerowali to tez by dala jeszcze rade tylko trzeba bylo uciekac do domu bo ciemno sie strasznie szybko zrobilo
![]()
No to super piechurka z niej rośnie

na wzmocnienie lepszy jest ponoć syropek z czosnku, pielęgniarka w szpitalu ostatnio mi podpowiedziała, kilka ząbków czosnku zasypać cukrem i posłodzoć mozna nieco miodem, dodać trochę soku z cytryny, czyli tak jak z cebuli tylko zamiast niej czosnekjeszcze nie robiłam ale chyba spróbuję
Ja swojej to robię taki pół na pół cebula i czosnek

ja w pracy ok,szybko dzień mi minął bo miałąm co robić,był ruch ajak go nie było to wzięłam się za mycie okien,szef akurat to zobaczył i mnie pochwaliłwidac było ze był zadowolony
![]()
Podlizywaczka;-);-)

Fajna z was rodzinka a Kubuś pozycje ma superowe

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Anaconda,fajna gra i Majeczce na pewno się spodoba
.
Natalineczko,czekam do @(czyt.20 ma być ) i testujemy,bo ostatnio promocja była po 5,73zł to wzięłam 3
;-)

.

Natalineczko,czekam do @(czyt.20 ma być ) i testujemy,bo ostatnio promocja była po 5,73zł to wzięłam 3

Podziel się: