G
Georgina
Gość
A my jutro z Moim jedziemy po mebelki dla Młodej
Ale się cieszę
I dla mnie po stanik do karmienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, jeszcze jutro poklikamy:-):-)nie stresuj mnie!
idę spać bo mąż marudzi
mam nadzieję,że do jutra![]()
ja właśnie teżPierwsze słyszę o czymś takim..![]()
Misia nie chciała się obrócić, uparciuszek mały kochany
Akozka w przyszłym tyg będzie miała cc, ma trzy daty do wyboru, ale to raczej przyszły tydzień, najpóźniej 1 grudnia.
Tak, od Wojtysiowej. A Natalka do końca tego tyg ma przewidziany poród, ma rozwarcie 1.5cm i brak szyjki![]()
Cherie rano to nawet ładne ciśnienie miała, potem zaś się podwyższyło, ale czuje się lepiej bez fenka. I jeszcze w dwupaku hehe. Mam nadzieję, że niczego nie poknociłamczyli w najblizszych dniach wojtysiowa, karolak /moze nareszcie/ i natalkaa co z cherie i jej skurczami ??
Cherie rano to nawet ładne ciśnienie miała, potem zaś się podwyższyło, ale czuje się lepiej bez fenka. I jeszcze w dwupaku hehe. Mam nadzieję, że niczego nie poknociłam![]()