zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kamisia, strasznie mi sie podoba Twoje stanowisko. Moj bembenek tez wielki i tez jestem z niego dumna. Zachwycam sie kazym dodatkowym centymetrem 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zielona jak już będziesz w PUEBLA de LOS ANGELES i będziesz zwiedzać to proszę uracz nas zdjęciami tych wulkanów .
Pakowanie dobiegło końca? Zeberka dziś też witała swego Papá?
Witam, mój przewidywany termin to 23 kwiecień
.
Już się nie mogę doczekać takich rozmów z moimi dziecmi![]()
Dokładnie tak 13x13. Martwić się będziemy już zawsze i z każdym rokiem powodów do zmartwień będzie więcej.
Ja na chwilę. odebrałam wyniki. Cytuję : "niwyhodowano drobnoustrojów chorobotwórczych". Antybiotyk zadziałał.Co dalej nie wiem, jutro ide na konsultacje do lekarzy. Mam nadzieję, że uda mi sie uzyskać potrzebne informacje.
Witam, mój przewidywany termin to 23 kwiecień
.
swieta prawda! tak pewnie bedziewiesz co, ja myslez ze jak Corcia ci podrosnie, to w domu nie usiedzi, tylko bedzie co wakacje raz do babci, raz do dziadka smigac, wiec nie masz co sie przejmowac, ze dziedkow znac nie bedzie. A jeszcze bedzie przeszczesliwa, ze sa tam gdzie sa i ze ma gdzie latac, zobaczysz![]()