reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No dziewuszki widze że łądnie się dzieje!!!! Monia Twoja laseczka niezły numer Ci wywinęła ale 3mam kciuki by wróciła na swoje miejsce....
Natalko Gratulacje może ty bedziesz nastepna:) wspaniałe sa Twoje wieści.

reklama
No tak ale w ostatniej chwili dziecku moze spasc tetno..... i wtedy tylko CC hehee :-D ja tez zamierzam rodzic SN ale wlasnie my mozemy zamierzac.... A to wszystko od naszych szkrabkow zalezy jeszcze sie nie urodzily ale juz decyduja jak sobie wyjsc na swiat :-) hehe

ja Julce codziennie powtarzam ze ma byc grzeczna nie robic psikusow..i ma wyjsc tamtedy ktoredy weszla:p poki co sie slucha mam nadzieje ze chociaz ktos bedzie mnie sluchal!:-)

Od samego rana jak tylko wstałam zastanawiam sie co przyniesie nam dzis dzien za wiesci?? co sie wydarzy????
chyba porozmawiam z corka zeby dobrze sie nozkami odbila i juz wyskoczyla... bylaby kolejna grudniowa dzidzia juz na swiecie:-):-)

Laski a Wy co????
Czytałyście tą wypowiedź o kredkach i pedantyzmie???
no kurcze:-D
może poukładamy nasze wątki jak koleżanka kredki-według odpowiedniego wzoru:szok::-Dkoloru? długości kredki:-)
ręce same opadają:tak:

reklama
Od samego rana jak tylko wstałam zastanawiam sie co przyniesie nam dzis dzien za wiesci?? co sie wydarzy????
chyba porozmawiam z corka zeby dobrze sie nozkami odbila i juz wyskoczyla... bylaby kolejna grudniowa dzidzia juz na swiecie:-):-)
ja wczoraj próbowałam zawiązać konspirację przeciw mężowi i namawiałm córkę,żeby wyszła dzisiaj póki tatuś jest w domu co by mógł asystować
do tego w gratisie mój gin ma dzisiaj dyżurek
do niedzieli czyli na swoje urodziny raczej bym wyszła
same plusy
chyba trzeba okna pomyć:-D:tak:

Do góry