W
wika_20
Gość
ja raczej nie w temacie
i niech tak pozostanie![]()
Uwierz im mniej wiesz tym mniej glowa boli

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja raczej nie w temacie
i niech tak pozostanie![]()
co napisały odnośnie Jutki??
ja w nocy miałam takie bóle,że zwyczajnie się budziłam do tego skurcze które nie ustąpiły
no i zaczęła się biegunka
czekam na czop i wody
ja chcę już być "po"
Uwierz im mniej wiesz tym mniej glowa bolihehe
napisaly cos w stylu ze urodzily sie grudniowe blizniaki w listopadzie i ze chyba boja sie do nich zawitac!!![/QUOTE
Przeciez jutka urodzila w pazdzierniku :-)
szkoda nerwównapisaly cos w stylu ze urodzily sie grudniowe blizniaki w listopadzie i ze chyba boja sie do nich zawitac!!!
mogłyscie pisac wszystkie posty wielkimi literami na dodatek pogrubic je i nawet kursywy uzyc...i stawiac znacznie wiecej wykrzyknikow niz jeden czy dwa... hehhee
napisaly cos w stylu ze urodzily sie grudniowe blizniaki w listopadzie i ze chyba boja sie do nich zawitac!!![/QUOTE
Przeciez jutka urodzila w pazdzierniku :-)
trzeba im to napisac!!!! nie umieja czytac heheheha ja sie nawet nie skapnelam!!! wybaczcie mi to wiecznei zakrecona ehhhh
trzeba im to napisac!!!! nie umieja czytac heheheha ja sie nawet nie skapnelam!!! wybaczcie mi to wiecznei zakrecona ehhhh
racja!!!! bo jeszcze dostane ochrzan.. lepiej juz zapomniec o tym...
no wiec Natalko licz skurcze i pisz nam...
hehe ok ja ide umyc głowe;-) a pozniej moj serial brazylijski ( haha ) : Nie igraj z Aniołemheheh juz mnie troche nudzi ale od poczatku ciazy go ogladam dzien w dzien i juz sie przyzwyczailam
i troche ciekawi co dalej :-) hehe bede tuz po serialu hehe
hehe ok ja ide umyc głowe;-) a pozniej moj serial brazylijski ( haha ) : Nie igraj z Aniołemheheh juz mnie troche nudzi ale od poczatku ciazy go ogladam dzien w dzien i juz sie przyzwyczailam
i troche ciekawi co dalej :-) hehe bede tuz po serialu hehe
rozumiem ze zostaje sama i bede umierac z nudow i czekac az ktos wstanie i zechce ze mna pogadac... ehhhh umre z nudow... a wiec milego ogladania:-)