reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
co napisały odnośnie Jutki??
ja w nocy miałam takie bóle,że zwyczajnie się budziłam do tego skurcze które nie ustąpiły
no i zaczęła się biegunka
czekam na czop i wody:-D
ja chcę już być "po"

napisaly cos w stylu ze urodzily sie grudniowe blizniaki w listopadzie i ze chyba boja sie do nich zawitac!!!

trzeba im to napisac!!!! nie umieja czytac heheheh:) a ja sie nawet nie skapnelam!!! wybaczcie mi to wiecznei zakrecona ehhhh

hehe ok ja ide umyc głowe;-) a pozniej moj serial brazylijski ( haha ) : Nie igraj z Aniołem :rofl2: heheh juz mnie troche nudzi ale od poczatku ciazy go ogladam dzien w dzien i juz sie przyzwyczailam :-pi troche ciekawi co dalej :-) hehe bede tuz po serialu hehe

reklama
hehe ok ja ide umyc głowe;-) a pozniej moj serial brazylijski ( haha ) : Nie igraj z Aniołem :rofl2: heheh juz mnie troche nudzi ale od poczatku ciazy go ogladam dzien w dzien i juz sie przyzwyczailam :-pi troche ciekawi co dalej :-) hehe bede tuz po serialu hehe

rozumiem ze zostaje sama i bede umierac z nudow i czekac az ktos wstanie i zechce ze mna pogadac... ehhhh umre z nudow... a wiec milego ogladania:-)

Do góry