D
daffodill
Gość
Ja też planowałam rodzić SN i moja też już schodziłaha ha ha
Ja nawet nie zakładałam CC![]()
no ale jak juz zeszla do kanalu i 38 tydzien sie zaczal to juz raczej marne szanse ze sie odwroci!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też planowałam rodzić SN i moja też już schodziłaha ha ha
Ja nawet nie zakładałam CC![]()
hmm słyszałyście że podobno w III trymestrze ciąży mogą wrócić dolegliwości z początku ? chyba coś w tym jest, bo mnie znowu tak jak na początku, szczególnie po śniadaniu mnie mdli :/ i wrócił ból głowy /u mnie nie trwa kilka godzin, tylko kilka dni :/ od wczoraj mnie czacha boli :-( ehh.. jeszcze tylko 4-6 tygodni![]()
ja przeczytalam i brak mi slow!! jestesmy wszystkie w tej samej sytuacji jedne czekaja na porod a inne juz urodzily. Bez sensu jest zagladanie komuś w jego ład czy balagan!! czy chodzicie komus po domach i sprawdzacie ze ten ma porzadek a inny ma syf????
jeden odnajduje sie w porzadku drugi w balaganie taka kolej rzeczy!! a gdyby nam nie odpowiadal ten balagan to bysmy apelowaly zeby Mea cos z tym zrobila... ale nam jest tak dobrze.. jeszcze teraz doczytuje na Listopadowkach co pisza dziewuchy to mnie chwyta nerwica!!!! zamiast jako najblizsze ciotki miec dla siebie zrozumienie i nie wtracac sie nikomu w podforum to zajmuja sie pierdolami jakby wiekszych zmartwien nie mialy!!! a juz najbardziej wkurza mnie post odnosnie naszej Jutki!!!
Mi się raczej wydaje, że w dzisiejszych czasach raczej nikt już nie ryzykuje SN przy ułożeniu pośladkowym, tym bardziej, że nie mam 20, ani 30 lat a poprzedni poród był 10 lat temui raczej jestem traktowana jako 40 letnia pierworódka
![]()
hmm słyszałyście że podobno w III trymestrze ciąży mogą wrócić dolegliwości z początku ? chyba coś w tym jest, bo mnie znowu tak jak na początku, szczególnie po śniadaniu mnie mdli :/ i wrócił ból głowy /u mnie nie trwa kilka godzin, tylko kilka dni :/ od wczoraj mnie czacha boli :-( ehh.. jeszcze tylko 4-6 tygodni![]()
no ale jak juz zeszla do kanalu i 38 tydzien sie zaczal to juz raczej marne szanse ze sie odwroci!
żartujesz sobie????Kochana i tu jesteś w błędzie;-) powaznie, w moim mieście w szpitalu każa rodzić SN choćby nie wiem co, zawsze kończy się tak, że po około 14 godzinach bólu robią w końcu cc:-( Ordynator ma dwie sprawy w sądzie za to:-( i dlatego ja się tzrymam z daleka od tego szpitala..... a niby taki super, bo nawet premier u nas był i dawali jako przykład świetnie radzącego sobie szpitala w wiadomościach.... tak chwalą, gorzej jak ktos musie się w nim leczyć.
żartujesz sobie????
u mnie czegoś takiego nie ma
jak dla mnie czkawka to wynik łapczywości mojej córy![]()