reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dzien dobry dziewczynki:)
Dawno do Was nie zagladalam i watpie aby udalo mi sie nadrobic zaleglosci...
Zobaczcie jak ten czas szybko zlecial...juz niedlugo nasze dzieciatka beda z nami:)

Zycze milego dnia i postaram sie czesciej zagladac;-)

reklama
Laski a Wy co????
Czytałyście tą wypowiedź o kredkach i pedantyzmie???
no kurcze:-D
może poukładamy nasze wątki jak koleżanka kredki-według odpowiedniego wzoru:szok::-Dkoloru? długości kredki:-)
ręce same opadają:tak:

ja przeczytalam i brak mi slow!! jestesmy wszystkie w tej samej sytuacji jedne czekaja na porod a inne juz urodzily. Bez sensu jest zagladanie komuś w jego ład czy balagan!! czy chodzicie komus po domach i sprawdzacie ze ten ma porzadek a inny ma syf????
jeden odnajduje sie w porzadku drugi w balaganie taka kolej rzeczy!! a gdyby nam nie odpowiadal ten balagan to bysmy apelowaly zeby Mea cos z tym zrobila... ale nam jest tak dobrze.. jeszcze teraz doczytuje na Listopadowkach co pisza dziewuchy to mnie chwyta nerwica!!!! zamiast jako najblizsze ciotki miec dla siebie zrozumienie i nie wtracac sie nikomu w podforum to zajmuja sie pierdolami jakby wiekszych zmartwien nie mialy!!! a juz najbardziej wkurza mnie post odnosnie naszej Jutki!!!

Od samego rana jak tylko wstałam zastanawiam sie co przyniesie nam dzis dzien za wiesci?? co sie wydarzy????
chyba porozmawiam z corka zeby dobrze sie nozkami odbila i juz wyskoczyla... bylaby kolejna grudniowa dzidzia juz na swiecie:-):-)

Kolejna nowa dzidzia i kolejne fantastyczne wiesci :) a Ty zaczełas 38 tydzien to superowo:-) a ja dzis 17,11 i za miesiac termin :-)

ja wczoraj próbowałam zawiązać konspirację przeciw mężowi i namawiałm córkę,żeby wyszła dzisiaj póki tatuś jest w domu co by mógł asystować
do tego w gratisie mój gin ma dzisiaj dyżurek
do niedzieli czyli na swoje urodziny raczej bym wyszła
same plusy
chyba trzeba okna pomyć:-D:tak:

wierze ze sie uda i Lenka wyskoczy!!! czas juz na nią:-)
mi Cherie przypowiedziala 23 listopada... a wiec moze uda sie w imieniny mojego męza i nasza 3 rocznice odkad jestesmy razem:)

ja przeczytalam i brak mi slow!! jestesmy wszystkie w tej samej sytuacji jedne czekaja na porod a inne juz urodzily. Bez sensu jest zagladanie komuś w jego ład czy balagan!! czy chodzicie komus po domach i sprawdzacie ze ten ma porzadek a inny ma syf????
jeden odnajduje sie w porzadku drugi w balaganie taka kolej rzeczy!! a gdyby nam nie odpowiadal ten balagan to bysmy apelowaly zeby Mea cos z tym zrobila... ale nam jest tak dobrze.. jeszcze teraz doczytuje na Listopadowkach co pisza dziewuchy to mnie chwyta nerwica!!!! zamiast jako najblizsze ciotki miec dla siebie zrozumienie i nie wtracac sie nikomu w podforum to zajmuja sie pierdolami jakby wiekszych zmartwien nie mialy!!! a juz najbardziej wkurza mnie post odnosnie naszej Jutki!!!

Nie denerwowac sie juz ta sprawa:-) bo dzieciaczkom zaszkodzicie :-) wrzucic na luz:-)

Nie denerwowac sie juz ta sprawa:-) bo dzieciaczkom zaszkodzicie :-) wrzucic na luz:-)

ja sie nie denerwuje juz... tylko nie lubie takich scen... ale widze ze poszalayscie u nich tez troche... hehe niezla jazda choc niepotrzebnie... wspolczuje luuuznej... pewnie potwornie sie teraz czuje!

zaczełam ale moja niunia straszy mnie wyjsciem...i co?? teraz milczy... ogrom bóli wczoraj byc moze czop wylecial a tu nadal nic... cisza i czekam..
co napisały odnośnie Jutki??
ja w nocy miałam takie bóle,że zwyczajnie się budziłam do tego skurcze które nie ustąpiły
no i zaczęła się biegunka
czekam na czop i wody:-D
ja chcę już być "po"

ja sie nie denerwuje juz... tylko nie lubie takich scen... ale widze ze poszalayscie u nich tez troche... hehe niezla jazda choc niepotrzebnie... wspolczuje luuuznej... pewnie potwornie sie teraz czuje!

No nie potrzebnie wyszlo to wszystko ale wyszlo i juz sie tego nie zmieni... a skoro one takie sa to przeciez luuuzna ma nas i z nami moze zawsze pisac i tam nie musi wracac do nich ;-)

reklama
Do góry