reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No dokladnie jakos tak ja wyjde po 2 tyg ale wczesniej zrobie werandowanie ale po 2 -3 miesiacach jak to napisala nasza kolezanka jestem w szoku:eek:

po 2-3 miesiącach dopiero wózek będę miała, a dziecko samo nie chodzi no to jak mam je na spacer wziąść. Chyba że fotelik do sanek przypne, i jazdaaa :-)

reklama
Apropos USC to wiecie, że przez jakiś czas można imie dziecka zmienić:tak: Nie pamiętam dokładnie ile czasu ale to kwestia miesiąca albo i trzech.

Elizka przekreślone nazwisko w książeczce zdrowia to nic takiego;-)

A ja dostałampaczkę z wózkiem, zakochana jestem w tej bartatinie, chyba Antka powoże jak wróci z przedszkola:-D

kreślą później w książeczce i dlatego chcialam wczesniej to zaltwic:tak:

Dzięki wielkie;-)
skonsultuję to najlepiej z moim T, ale pewnie będzie chciał od razu swoje nazwisko widzieć u Alusia:laugh2: ahh ci faceci!

trenuję kręgosłup z piłką, leżę na niej, turlam sobie, bo ból nie do wytrzymania.. :baffled:

ok nadrobilam to masowa produkcja sie skonczyla:zawstydzona/y::zawstydzona/y:jeszcze dzisiaj nie marudzilam-to tez trzeba nadrobic:tak::tak:A wiec MAM DOŚĆ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wczoraj doszlam do wniosku, ze niechce byc juz po porodzie-ja chce byc juz po połogu:-:)-:)-:)-:)-:)-( ta ciaza to jest juz dla mnie mordęga:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Apropos USC to wiecie, że przez jakiś czas można imie dziecka zmienić:tak: Nie pamiętam dokładnie ile czasu ale to kwestia miesiąca albo i trzech.

Elizka przekreślone nazwisko w książeczce zdrowia to nic takiego;-)

A ja dostałampaczkę z wózkiem, zakochana jestem w tej bartatinie, chyba Antka powoże jak wróci z przedszkola:-D

6 miesięcy Kochana:-)

ja w nocy nie spałam, leże sobie, mały sie wygina i nogami jeździ, i nagle.. coś trzasnęło jakby w kościach :eek: chwila była cisza, a później znowu sobie fikał. Chyba Cherie o tym pisała że jej coś pstryka, mój to samo zaczyna :eek: żeby sobie gnatów nie połamał :]

Wiecie co ,ja juz zaczynam miec obsesje na punkcie obserwacji swojego ciala ,wzgledem przygotowania do porodu.Moze tez przez to nie moge spac,dzis naprzyklad zobaczylam ze mam twarde piersi bardziej niz wczesniej ,moze to tez jakis syndrom zblizajacego sie P hehe
Ja co mam biegunkę to się zastanawiam czy to już się organizm oczyszcza ;-)

ja w nocy nie spałam, leże sobie, mały sie wygina i nogami jeździ, i nagle.. coś trzasnęło jakby w kościach :eek: chwila była cisza, a później znowu sobie fikał. Chyba Cherie o tym pisała że jej coś pstryka, mój to samo zaczyna :eek: żeby sobie gnatów nie połamał :]

Mi też stzrela w kościach, ale wydaje mi się, że to mi, a nie małemu...zresztą sama nie wiem...

reklama
Wiem co czujesz:tak:mialam podobna sytuacje:tak:az forum sie rozsypalo.
Nawet powiem ci ze ja czulam sie winna ale kiedy ktos pisze ci niemile zeczy i zyczy ci najgorszego to nie da sie wytzymac:no:
Najlepsze jest to ze jedna laska napisala ze zasponsoruje mi leczenie:tak:a teraz sama sie leczy ale nie na glowe tylko na bezplodniosc:tak:chyba przyszla na nia kara.

My cos wiemy na ten temat:tak:mam nadzieje ze ty nie piszesz tu o mnie?

ty tam dobrze wiesz o kim pisze - 2 gwiazdy to wiadomo justi i magdalena !! nawase mowiac czasem je podczytuje /wczoraj mialam niezly ubaw :)/

znajdz mi konkretne zdjecie tego twojego wozeczka !!

Do góry